E3 2018: Magyar felirattal jön a Forza és az Ori

  • Írta: szlav
  • 2018. június 14.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox Magyarország egy nagyszerű hírrel szolgált a hazai játékosoknak! Az E3-on bemutatott Forza Horizon 4 és az Ori and the Will of the Wisps már a megjelenéskor magyar felirattal kerülnek a boltok polcaira!

Az Xbox Magyarország Twitteren közölte a hírt, miszerint a Forza Horizon-széria negyedik része, valamint az Ori and the Will of the Wisps is magyar nyelvi opcióval jelennek majd meg. A honosítás Xbox One-on és PC-n is elérhető lesz. Mindkét játék esetében feliratozásról van szó, magyar voice-overt tehát azért ne várjunk egyik játéknál sem.

Mindig jó látni, ha egy játék már gyárilag honosítva érkezik, pláne akkor, ha olyan ígéretes címekről van szó, mint az új Ori, vagy a Forza. Ha lemaradtatok volna a játékok E3-as bemutatóiról, akkor nem kell sokat keresgélnetek: innen eléritek az Ori and the Will of the Wisps és a Forza Horizon 4 előzetesét is.

16.
16.
zozo76hun
#13: mik az uj cimek amik meg kapnak magyar feliratot?
15.
15.
anonymus26
Kár hogy steamre nincs . Ms store az ugy szar ahogy van .
14.
14.
Beni2003
OFF: Szerintetek a Pókember játék magyar feliratos lesz?
13.
13.
delphijos
#6: “mert hátha így a sony magyarország is bejelent számunkra valamit”

Az új Sony címek ugyanúgy kapnak / kaptak Magyar feliratot. Plusz az OS is támogatja már. Milyen “bejelentés” kéne még ?
10.
10.
mjsilvester
Igazábol sokat nem számit, de + 1 pont neki.
9.
9.
GAMEROD
Inkább a nagyobb több szöveggel rendelkező címek jöjjenek ki magyar felirattal, főleg az RPG-k. Azzal pedig nem kell ismét előjönni hogy minek beléjük a magyar. Kell, oszt kész. Hiába ismeri az ember az angol szavak jelentését, aki nem anyanyelvi szinten prefekt ránézésre érti meg a szöveget, azoknál lemegy már vagy két bekezdés mire felfogják az első két sor jelentését.
8.
8.
Neo1989
Kedves gesztus bár szerintem 1. Alapszinten minden videojátékozó ember tud angolul mivel evidens h ez a nyelve a szoftvereknek. 2. Egy autós játékba full felesleges a fordítás ha csak a szoftver nem angol.
6.
6.
azureknight0715
Orinál szerintem nem sok szöveg lesz :D autos játèk jó lehet de ott gondolom csak alavető elemeket kell leforditani mert párbeszèd nincsen. De ennek csak örülno tudok mert hátha így a sony magyarország is bejelent számunkra valamit :D
5.
5.
Orulok, de autos jateknal mennyit szamit ez? Mar evtizedek ota tudja barki hogy wheel meg gear nem?? ;-)
4.
4.
Ezaz
Ez tényleg jó hír. Szeretettel várjuk!
2.
2.
kastorhun
Ennek kifejezetten örülök, remélhetőleg a többi játékukat is magyar felirattal jelenik majd meg.
1.
1.
Bnecne
Na ez jó hír így tovább :D Remélem a Gears 5 is megkapja a magyar feliratott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...