E3 2018: Online játékként jöhet a State of Decay 3

  • Írta: szlav
  • 2018. június 14.
  • Hír
Link másolása
Alig egy hónapja jelent meg a State of Decay második része, de a Microsoft és az Undead Labs már a következő felvonást pedzegetik. A tervek szerint egy állandó online világban játszódó, MMO-szerű projektről lehet szó.

A State of Decay-játékokért felelős Undead Labset hivatalosan is felvásárolta a Microsoft videojátékos divíziója. Habár a két cég korábban is közös erővel dolgozott a zombis játékokon, first-party stúdióként újabb távlatok nyílhatnak meg az Undead Labs előtt.

A Microsoft Studios főgóréja, Matt Booty az Eggplante!-nek adott interjújában mesélt a széria jövőjéről. Elárulta, hogy egy harmadik epizódra mindenképp számíthatunk, de ezúttal egy állandó mozgásban lévő, online világban játszódó MMO-szerű címet kaphatunk - egy olyan játékot, amelyet az Undead Labs a kezdetektől fogva megálmodott.

"Egészen biztosan el szeretnénk készíteni a State of Decay 3-at, ez egy szilárd célkitűzés. Az Undead Labs-es srácoknak lesz más belsős projektje is, de alapvetően ez a State of Decay 3 csapata."

"Amikor legelőször elkezdtünk dolgozni a State of Decayen, egy teljesen más, sokkal nagyobb, élő online világgal rendelkező játékot álmodtunk meg. Most, hogy az Undead Labs a Microsoft-család részévé vált, semmi kétségem, hogy elérhetjük ezt a célt" - mesélte lelkesen Matt Booty.

Természetesen még nyilván korai egy ilyen grandiózus projektről beszélni, tekintve, hogy az előző epizód alig egy hónapja került a piacra. Ennek ellenére kíváncsi óvatossággal várjuk, hogy mit hoz a jövő a State of Decay számára.

21.
21.
GAMEROD
Különben úgy kell játszani, hogy végigviszi az ember a tutoriált, utána újat indít már tutoriál nélkül. Ekkor már szabadon lehet 3 karaktert választani rohadt sok közül, és elindít egy teljesen véletlenszerű sztorit, véletlenszerű helyszínen. Pont ez tetszik benne hogy bármilyen csapatnak irányíthatja az ember a sorsát, mintha minden egyes új játék egy új Walking Dead évad lenne.
20.
20.
GAMEROD
#17: Butaság, egyáltalán nem vészes a grafikája, ez baromság. Attól hogy láttunk már szebb grafikát attól még nem csúnya - a sztori meg annyi, hogy túl kell élned mint bármely más túlélő játékban. Élelmet, anyagokat gyűjteni, ha elfogy minden akkor továbbállni. Komolyan nem értem mi ezzel a probléma, ugyanez van az összes többiben is.
18.
18.
Skygameboy
#16: Neked válaszoltam a 17-est csak reggel van még bocsi.
17.
17.
Skygameboy
Szerintem meg a tuberek minden utolsó szar játékot is habzó szájjal ordibálva játszanak és persze szerintük minden kjó csak vedd meg. Ezért nem is szeretem őket de bevallom ha egy játék vásárlásán hezitálok nézek gameplayt de akkor se az érdekel hogy mit mond hanem hogy én mit látok benne.
A state of decay az más tészta . Tényleg játszottam vele és tényleg nagyon rossz szerintem. Maga a játék mehanikája borzasztó, a grafika csúnya (erre még mondhatnánk azt hogy jó nem ettől lesz egy játék top de azért na) a bugok, a harcrendszer , a sztori hiánya , az összeomló fps és ami még rátesz egy lapáttal az a teljes hangulatlanság. Én ezt a játékot így éltem meg . Hozzáteszem van olyan haver aki még mindig szokot vele játszani .Ő szereti ,de tudja ő is hogy gagyi
16.
16.
GAMEROD
#14: Szerintem ki se próbáltad, csak megmondta neked a youtube vezéred hogy annyira rossz.
15.
15.
PaprikaJancsi
#14: Pedig nem rossz, középszerű indie cím
14.
14.
Skygameboy
Anyám borogass még a 2. rész borzalmait sem hevertük ki és máris a harmadikról beszélnek? Isten óvjon mindannyiunkat !
13.
13.
GAMEROD
#10: Soha nem lesz belőletek jó üzletember.
11.
11.
zozo76hun
kb 2 delutant nyomtuk a haverral. elosszor meg elvagy vele, aztan rajossz hogy a kezdeti -amugy egeszen csunya grafika- kesobb meg rondabbnak hat, meg hogy szinte nincs is normalis tortenet/cel a jatekban. hagytuk is a francba az egeszet. annyi jo volt benne hogy ingyen volt mig tartott a 14 napos game pass...
10.
10.
kastorhun
Bár az egyik részével se játszottam de a kritikák alapján nem kellene ezt erőltetni.
6.
6.
GAMEROD
A Minecraft is már a Microsoft kezében van. Hiába hogy ránézésre szar, százmilliók játszanak vele. Ugyanúgy mint ebben az esetben, váratlan sikert ért el az indie játék, és felkarolták. Nem feltétlen úgy működnek a dolgok hogy a nagy és csilivili AAA címeknek van nagy játékosbázisa, elég nagy profitot hoznak ezek is, sőt néha túlszárnyalják még az eredeti elképzelést is.
5.
5.
GAMEROD
#4: A Microsoft-nak esze ágában sincs versenyezni a többi konzollal. Arról nem is beszélek hogy a Nintendo Switch is sikeres, pedig arra még az alap címek se jelennek meg, csak nagyritkán. Mindebből az következik hogy attól hogy egyesek elég sokan leszólnak valamit, attól még a hátuk mögött elég nagy tábor van. A State Of Decay-al is rohadt sokan játszanak, ráadásul indie cím.
4.
4.
adamsfamily
#2: A következő generációt is elbukja a Microsoft,ha csak ilyen szarokat adnak ki.
3.
3.
markoci555
nehogy azt higgye akárki hogy ez valami "grandiózus" projekt... ugyan azt megint kiadják csak multiplayerrel... 1-2 ráérő emberke lehet meg is csinálna egy multiplayer modot ingyen
2.
2.
#1: Kovetkezo xbox nyitocim lehetne ;-)
1.
1.
GAMEROD
Sejthető volt hogy majd elmennek ebbe az irányba, mert a túlélőjátékoknak online-ban több értelmük van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...