E3 2018: Sajnálkozik a Rocksteady

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 14.
  • Hír
Link másolása
Amiért a várakozásokkal ellentétben nem mutatta be a következő projektjét az idei expón. A pletykák szerint egy Superman-játékról van szó, de bármi is az, még nem áll készen arra, hogy megosszák a nagyközönséggel.

Mint ismert, az E3 előtt egy hónappal szárnyra keltek olyan feltételezések, miszerint a Batman: Arkham-széria brit készítője ezúttal egy Superman-játékot készít. Még az első részleteket is megosztották a szivárogtatók, akik szerint az E3-on leplezték volna le a címet.

Most már tudjuk, ebből nem lett semmi. Ennek nyomán mégis számos rajongó fejezte ki nemtetszését a Rocksteady közösségi csatornáin, amire a társalapító, Sefton Hill egy Twitter-üzenetben reagált.

"Tudjuk, hogy néhányan csalódottak vagytok, hogy ebben az évben nem voltunk kinn az E3-on. Az egész csapat olvasta a reakciókat, és mindannyian nagyon sokra értékeljük a következő projektünk iránti szenvedélyeteket. Tudjuk, mennyit jelent nektek - ebből inspirálódunk és töltődünk fel, hogy egy olyan játékot tegyünk le az asztalra, amire büszkék lehetünk. Miután készen állunk, megosztjuk veletek a részleteket" - fogalmazott a stúdió illetékese.

Bármilyen játékon is dolgozik a Rocksteady, biztosak lehetünk abban, hogy nagyot fog szólni. Idén lesz még kiállítás máshol is, bőven lesz idő leleplezni a játékot.

15.
15.
manderel
#14: Nem mondtam hogy baj hogy megvannak ezek.
Mondjuk a film elég rossz példa, az speciel borzalmas volt.
14.
14.
PaprikaJancsi
#10: Batman v Superman-ben is megvoltak ezek, mégis be lett csicsíitva.
13.
13.
GAMEROD
#10: Jó, de egy játékban ezek a tulajdonságok nem hiszem hogy maradandó élmény nyújtanának.
11.
11.
Blueberry
#10: +fagyasztó lehelet+röntgenlátás+szuperhallás+gyorsaság
10.
10.
manderel
#5: Meg szupererős, kb sebezhetetlen, és lézerszeme van.
9.
9.
kastorhun
#7: Ez az egy Batman játék minden volt csak fos nem.
https://www.youtube.com/watch?v=IA0WDnTxbGU
7.
7.
Batman
Olyan ritka fos Batman játékok voltak az Arkham széria előtt, hogy ihaj (pl: Dark Tomorrow.. Édes istenem) , el sem tudtunk volna képzelni egy Arkham szintű játékot, mégis megcsinálták. Ne úgy tekintsetek rá mint egy reskinezett Arkham-re, mert nem olyan lesz. Ők is elfáradtak már szerintem az ilyen típusú játékok készítésében, szerintem valami BRAND NEW CONTENT lesz, teljesen más játékmenettel. Én bízom bennük, mert csalódást még nem okoztak.
5.
5.
GAMEROD
Nem hinném hogy túl sokat ki lehetne hozni a Superman-ből. A Batman meg Pókember még elmegy mert mindnek van egykét képessége amit ki lehet használni a játékokban is, de a Superman csak kb. repülni tud aztán ennyi.
4.
4.
Drazhar
#2: Vagy csak simán a jól ismert klisével indít a játék: elveszti az erejét / legyengítik.
Vagy nem kell őt legyengíteni, elég ha csak valami olyan környezetbe kerül, ahol egyenrangúak vele - és innentől igazából az írókon múlik mit hoznak ki a sztoriból.
3.
3.
kastorhun
#2: Aki ismeri Supermant az biztosan ért hozzá, de ha nincs minden ellenfélnél kriptonit akkor mit lehetne ellene tenni? Kik vagy mik lehetnének a közellenfelek?
Pont azt szerettem a Batman játékaikba hogy Batman sebezhető, ő is egy ember, ha volt 2-3 gépfegyveres ellenfél akkor már lopakodni kellett, és Supermannél csak a harc lenne előtérbe, amíg az első két Batmannél (csak is azokkal játszottam, az Origins pedig egy fércmű) remekül működött mind a két rendszer, és egymást váltogatták, ezáltal nem vált unalmassá. De Superman repked össze vissza és üt.
Egy Zöld íjász játék valóban jobban hangzik mint Superman kalandja, de hátha kihoznak belőle valami jót.
2.
2.
Yanez
#1: Nos attól függ. Szupcsi túl erős, így én sem tudom nagyon elképzelni, hogy honnan a csudából tudnának elővarázsolni annyi emberfeletti ellenfelet, hogy egy egész játék erejéig lekössön. Persze van egérút is, mint pl a kriptonit, de azért jó hülyén nézne ki, ha szinte minden emberi rosszarcúnál lenne ilyesmi, főleg, hogy amúgy ritka, mint a fehér szar. Úgy érzem hamar unalomba fulladna a game. Legyen pl egy Zöld Íjász játék! Annak több értelme lenne, s mondom ezt úgy, hogy Supermant sokkal jobban bírom.
1.
1.
kastorhun
Nem ismerem Supermant de én nem látok benne sok potenciált,.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...