E3 2018: Húsz percig mozog a Starlink

  • Írta: szlav
  • 2018. június 17.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo jóvoltából több mint húsz percen át követhetjük a Starlink: Battle for Atlas játékmenetét. A szokásos repkedés és lövöldözés mellett ezúttal beleleshetünk a hajóépítésbe és tiszteletét teszi Fox McCloud is.

A Nintendo Treehouse csapata majd' 25 percig mutogatta az ősszel érkező Starlink: Battle for Atlast. A tartalmas gameplay során megleshetjük azt is, hogy hogyan működik pontosan a Smart Building Technology névvel ellátott hajóépítő.

A Starlink videojáték mellé jónéhány játékűrhajót is megvásárolhatunk majd, s ezeket a való életben kedvünkre szétszedhetjük, majd az elemeket egymással kombinálhatjuk. Az így megalkotott saját járgányaink ezután a videojáték képernyőjén köszönnek majd vissza.

Ne ijedjenek meg azok sem, akik ódzkodnak attól, hogy egy halom műanyaghajóra költsék a pénzüket. A Smart Building Technology ugyanis egy halom digitális alkatrésszel érkezik a játékban, így nem kell letennünk a kontrollert ahhoz, hogy felturbózzuk kedvenc járművünket. Aki viszont igazán vad kreálmányokat akar létrehozni, az kombinálhatja majd a valódi, fizikai darabokat a digitális alkatrészekkel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...