Az Electronic Arts adja majd ki a Hellgate: Londont

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Megannyi pletykát, érdekességet hallottunk már a Hellgate: Londonnal kapcsolatban, a mostani infó azonban nem csupán érdekes, de hivatalos és biztos is.
Megannyi pletykát, érdekességet hallottunk már a Hellgate: Londonnal kapcsolatban, a mostani infó azonban nem csupán érdekes, de hivatalos és biztos is.

Ugrás a galériához

A legfrissebb információk szerint a Diablo készítői által fejlesztett Hellgate: London az Electronic Arts kiadásában jelenik majd meg Európában és Észak-Amerikában. Mielőtt bárki megijedne, a szerződés szerint az EA-nek csak a kiadáshoz van joga, beleszólni nem tudnak a munkálatokba. A Namco Bandai továbbra is ott bábáskodik majd a Flagship Studios mögött, ám ők inkább a játékot érintő licencelésekkel foglalkoznak majd - tehát, ha valamelyikőtök játékbabát formázna, vagy regényt írna a gammáról, keresse a Namco egyik munkatársát!

Mind tudjuk, a Hellgate több részes sorozat lesz majd, azonban a szerződés csak a Hellgate: Londonra vonatkozik. A további játékok kizárólagosan a Namco égisze alatt fognak boltokba kerülni.

4.
4.
Necros
Blizzardi kreativitású csapat - LOL, ez jó volt. :D Ebben a játékban mi a kreatív? Ugyanaz lesz, mint a Diablo játékok, mész sűés hentelsz, ennyi. De lehet, hogy még kevésbé lesz tartalmas, pedig az már nagy szó. :D
3.
3.
Utys
"...a szerződés szerint az EA-nek csak a kiadáshoz van joga..."

Szóval jó kis Hack'n'Slash'n'Shoot lesz ez is :P
2.
2.
VodevilX
mert egy Blizzardi kreativitású csapat csak úgy hagyná, hogy az ea belepiszkáljön a játékukba... ugyanmár nevetséges

kit érdekel, hogy ea lesz a játék dobozán
1.
1.
skiz0
lassan már mindent az EA fog kiadni... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...