Szabadtéri pályákkal jön az NHL 19

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sports lerántotta a leplet az idei jégkorongjátékáról. Az NHL 19 szeptemberben érkezik és számos újdonságot tartogat a sportág és a sorozat szerelmesei számára. A saját játékosunkat is megalkothatjuk benne.

Az EA Sports az NHL idei díjátadóján leplezte le az NHL 19-et. A játék borítóján a Nashville Predators hátvédje és az olimpiai aranyérmes PK Subban feszít majd. Ahogy azt már megszokhattuk, az anyag szeptemberben veszi be a boltokat PS4-en és Xbox One-on.

Az NHL 19 több mint 200 jelenlegi és régi játékost vonultat fel, köztük olyan legendákat is, mint Wayne Gretzky. Ezúttal - a profi arénák mellett - szabadtéri pályákat is kapunk. A játékosok megalkothatják a saját karakterüket a több mint 900 testreszabási lehetőség segítségével.

Visszatér az EA Sports Hockey League és NHL Threes játékmód, de kapunk két újat is - nevezetesen az NHL Onest és a Pro-Amet. Ezek egységes hub alatt helyeznek el, amit World of CHEL néven emlegetnek. Itt fejleszthetjük karakterünket, jutalmakat nyithatunk meg, és finomíthatjuk avatárunk megjelenését.

Az NHL Ones egy 1v1v1-es móka, amelyben három játékos csap össze a free-for-all során. Itt nincsenek szabályok, vagy játékmegszakítás, a meccsek nehezebbek és kaotikusabbak bárminél.

Persze a hagyományos NHL sem hiányzik, új játékstílusok és traitek kerülnek bevezetésre.

AZ NHL 19 szeptember 14-én érkezik, de ha a Legends vagy az Ultimate kiadás mellett döntesz, már szeptember 11-től nyúzhatod.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...