Ingyenes a Shadowrun Returns

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 22.
  • Akció
Link másolása
Ezen a hétvégén a Harebrained öt éve megjelent sci-fi RPG-je ingyenesen tölthető a Humble Store-ból. Az orkok, elfek és más mitikus lények szépen megférnek az emberek mellett a futurisztikus városban, de persze a vérontás sem marad el.

A Shadowrun Returns eredetileg 2013-ban jelent meg. A játék 2054-ben játszódik egy olyan futurisztikus világban, ahol a mágia és a technológia kéz a kézben jár, ráadásul a tolkieni lények is köztünk élnek. Rengeteg karakterosztály és képesség vár ránk, a harcok körökre osztottak, megannyi taktikai lehetőség működik.

A bizarr, neonfényes világ irtó hangulatos, érdemes egy próbát tenni az RPG-vel, ha a modern darabokat nem érzed elég összetettnek.

A Shadowrun Returns - Deluxe Edition június 23-ig, tehát még egy napig ingyen tölthető a Humble Store-ból. A csomag tartalmazza az alapjátékot, az Anthology DLC-t és a digitális betétzenéket is.

Látogass el erre a linkre, tedd bele a kosaradba a játékot, és irány a fizetés! Ez esetben nem von le pénzt a rendszer, és a steames kódot e-mailben kapod meg.

4.
4.
ARTURUS22
zseniális és érdemes olvasni altta, én utálok játék altt olvasni öszes amgyar regényt olvastam, bbe benne van egy komplett regény ami jó, hiába nem szeretek olvasni játék alatt, de ennek a 80% végigolvastam és utoloag belátom, hoba vaolt, hogy csak annyit..
3.
3.
delphijos
Bezsákoltam, eddig kimaradt, pedig a regényeket nagyon szeretem.
2.
2.
ARTURUS22
zseniális játék, aki teheti mennyen rá, én már nem is emlékszem menyniért vettem, de minden pénzt megért.
1.
1.
Kolompár Tarzan
Nagyon jó RPG, toljátok végig!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...