Még több képen a Ace Combat 7: Skies Unknown

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 22.
  • Képek
Link másolása
A múlt heti trailer után egy újabb adag screenshottal lepett meg minket a Bandai Namco az Ace Combat 7: Skies Unknownról. Ezenkívül számos érdekességet megtudtunk a játék háttérsztorijáról is.

A játék szimulálja az időjárási viszonyokat, a felhők különböző formáit, az esőt, a ködöt és a jeget is, melyek alaposan megkuszálják a látótávolságot. Az ég ábrázolásánál figyelembe veszik a fényszóródást is, nem mindegy, milyen helyzetben van a vadászgépünk a naphoz képest.

A sztori szerint 2019-ben kezdetét vette a második kontinentális háború. Mi a fiktív Osean egyik pilótáját irányítjuk a Self-Defense Air Force kötelékében, az ellenség Erusea királysága. Utóbbi elég arcátlan módon, drónokkal bombázza országunkat, ami a megújuló energiaforrások mellett tette le a voksát. Most szövetségeseivel az Orbital Elevator megépítésén ügyködik.

Az Ace Combat 7: Skies Unknown talán idén végre megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az arcade repülős cím utolsó gameplay trailerét itt találod.

1.
1.
godach
Imádom ezt a sorozatot, bár még csak a harmadik résznél járok. Tökéletes a magamfajtának, akinek sem ideje sem pedig kedve nincs beletanulni egy vadászgép kezelésébe, mégis a játék elhiteti veled, hogy komoly gép irányításáért vagy felelős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...