Két új nehézségi szintet kapott a Ni no Kuni II

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Ni no Kuni II: Revenant Kingdomot sokan bírálták, hiszen jóval könnyebb volt elődjénél. Ennek vége, a legfrissebb patch két új nehézségi szintet adott hozzá a JRPG-hez, így már keményebb kihívásra számíthatunk.

Megérkezett a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom 1.03-as frissítése PC-re és PS4-re, amely két új nehézségi szinttel, további kiegészítőkkel és képességekkel vértezi fel az alapjátékot. A telepítés után már választhatunk a normál, expert vagy hard nehézség között, akár a mentett játék betöltése után, vagy új kampányt indítva.

A keményebb nehézség nyilván a csaták során mutatkozik meg igazán, de ezek után nagyobb jutalomra is számíthatunk. A szörnyek ritka kincseket is dobhatnak, illetve az elszórva található ládákat kinyitva is ütősebb loot várható. Az új kiegészítőelemeket szintén az elpusztított ellenség dobhatja, kapunk két további skill slotot is. A rare cuccok esélye expert és hard módban magasabb.

A patch számos más hibát és egyensúlyproblémát is orvosol, ilyen a PC-ken tapasztalt kamerabug is.

Nem próbáltad még a JRPG-t? Először is olvasd el a tesztünket! A Ni no Kuni II: Revenant Kingdom jelenleg 40 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a Steam Summer Sale keretében.

1.
1.
GemForge
Talán ingyen... :) De nem. Erre akkor sem lenna időm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...