Az akcióhoz igazodik a Devil May Cry 5 zenéje

  • Írta: szlav
  • 2018. június 26.
  • Hír
Link másolása
A démonok mesteri szeleteléséhez a legepikusabb zene dukál! A játék producere, Michiteru Okabe elárulta, hogy minél stílusosabban forgatjuk majd a Red Queent, annál ütősebb lesz harc közben a játék zenéje.

A Devil May Cry-játékok sosem féltek a leghajmeresztőbb számokkal aláfesteni a villámgyors harcjeleneteket. Michiteru Okabe, a Devil May Cry 5 producere a Gamesparknak adott interjújában (a fordításért köszönet a DMC5Info csapatának) elárulta, hogy ez most sem lesz másképp, ezúttal viszont a játékos saját kezűleg is befolyásolhatja majd a harcok alatt hallható zene grandiózusságát.

Biztos emlékeztek ti is a korábbi DMC-játékok kombórendszerére. Ha hiba nélkül, változatosan kaszaboljuk az ellenfeleinket, akkor a játék rangsorolja a stílusunkat, D-től egészen SSS-ig. Ehhez kötődik majd a Devil May Cry 5 soundtrackje is! A sete-suta játékosok csupán a zene alapvető ütemeit hallhatják majd, de ahogy lépkedünk fel a ranglétrán, úgy lesz egyre epikusabb az aláfestés. A kombóinktól függően más-más melódiákat hallhatunk majd, s az előkelőbb rangoknál becsatlakozik majd a kórus és néhány extra hangszer is.

Mi már alig várjuk, hogy kipróbáljuk a Devil May Cry 5-öt, amely Xbox One-on, PC-n, valamint PS4-en jelenik majd meg, várhatóan 2019 első felében.

4.
4.
#3: Noisia egy íróval együtt 7 track-et és a Combichrist 8-at tett bele az OST-be. Azt nem tudom, hogy a Combichrist egyedül komponálta-e őket, vagy az íróval.
3.
3.
FiveSalmon69
Legutóbb a Noisia rakta alá a zenét, ugye? Azt az albumot a mai napig hallgatom, jó lenne megint valami hasonló.
2.
2.
Ezt várom már. Nero-t megkedveltem a 4-ben, most kíváncsi vagyok, hogy az új, nyugati dizájnnal milyen lesz az összkép. Mondjuk nem értem, miért kellett hozzányúlni, de előbb a játékot akarom látni és utána nyilatkozgatni róla.
1.
1.
Raam989
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...