Fallout 76 - üdv Nyugat-Virginiában!

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 26.
  • Videó
Link másolása
Ismerős és ismeretlen jelenetekből összevágott előzetest kapott az idei E3-on hivatalosan is megerősített, multiplayer-orientált Fallout 76. Az új felvétel többek között Nyugat-Virginia veszélyeire hívja fel a figyelmet.

A Fallout 76 ezúttal a Vault 76 túlélőinek mindennapjait mutatja be. A történet az előző felvonások előtt játszódik majd, így amikor elhagyjuk az óvóhelyet, a mi feladatunk lesz, hogy ismét benépesítsük és naggyá tegyük Amerikát. Ebben azonban nemcsak az új helyszín, Nyugat-Virginia sajátos természeti adottságai, de a vidéket időközben ellepő különböző teremtmények is meg akarnak majd akadályozni minket. 

A legújabb Fallout 76-videó kicsit mindenből adagol, ízelítőt kapunk a helyszínekből, a játék térképét is felvillantja egy pillanatra, és a már említett mutálódott lények egy része is bemutatkozik.

A Fallout 76 november 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

11.
11.
hadzsime
#10: Sehol sem mondták, hogy lesz benne SINGLEPLAYER. Todd Howard az E3 bemutatón ezzel indította a mondandóját: " First...of course you can play this SOLO..."

Lehülyéztél, amiért egy singleplayer DLC-t vártam opcionális COOP-al, szóval gondolom, te azt hiszed, hogy ha egyedül fogod tolni, akkor az előző játékokhoz hasonló, érdekes karakterekkel, fasza küldetésekkel, frakciókkal és mindenféle fasza tartalommal megtömött pályán fogsz kalandozni.
Ha erre számítasz, akkor piszkosul nagyot fogsz csalódni.
10.
10.
Kolompár Tarzan
#5: Ezt ki mondta? Soha erről említést nem tesznek, hogy kötelező lenne másokkal együtt játszani.

Mert pl. a Division is egy full ONLINE és full MULTIPLAYER játék, amit lehet SOLO-ban is játszani úgy, hogy soha a büdös életben nem találkozol egyetlen más játékossal sem, ha nem akarsz. ÉS lehet coopozni ÉS van benne PvP. Ha akarod.
Az más kérdés, hogy a Diviben is a lényeg az endgame és ott csak csapatban volt érdemes játszani a strike-okat meg a darkzone-t.

De mivel ezekről a dolgokról még semmi infót nem tudunk, mert nem szellőztették meg, ezért minden amit írtál, meg amit a magyarázó videók (nem a fejlesztőké, hanem az okoskodóké) állítanak, az megalapozatlan.
8.
8.
GAMEROD
Nekem tipikus az a játék aminek az eleje rohadt jó, utána pedig egyre silányul látványban és játékmenetben is.
7.
7.
hadzsime
#3: Hülyézéssel indítunk, micsoda úriember...
Szerintem te összekeverted a SOLO módot a SINGLEPLAYER játékkal.
Ebben a videóban remekül elmagyarázzák:
https://www.youtube.com/watch?v=DbphX2X4Tu8

Játszhatsz SOLO módban, de mivel a játékban nincsenek NPC-k, így egyedül fogsz császkálni a multiplayerre tervezett pályán, amin rajtad kívül csak szörnyek lesznek(meg talán a Mister Handy robot az elején).
6.
6.
Ooorky
#5: Na ja, DayZ-t is lehetett Solo-ban tolni, csak értelme nem volt...
5.
5.
Hab
#3: Inkább te néznél utána a dolgoknak mielőtt hülyeséget beszélsz. Csak online játék lesz, amit ha akarsz szolóban is lehet tolni, de ettől még látsz más játékosokat.
4.
4.
Slik
az egeszet egy uj motorra kellett volna epiteni, hogy erdekes legyen es ne megint egy harmadik resz mas kontosben
3.
3.
Kolompár Tarzan
#2: Hülyegyerek. Legalább azt az 1 cikket olvasd el, amit itt posztoltak a játékról. Single player módja is lesz, és coop is.
2.
2.
hadzsime
De jó lett volna ha inkább egy önállóan futtatható singleplayer DLC-t csináltak volna belőle COOP lehetőséggel.
1.
1.
Hab
Hát ebben egy db új képkocka nincsen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...