Új mobil konvergencia készülékek a Samsung-tól

  • Írta: Daks
  • 2006. november 8.
  • Hír
Link másolása
A Samsung bemutatja legújabb konvergencia készülékeit, amelyek készen állnak a Mobile WiMAX technológiás alkalmazásokra.
A Samsung bemutatja legújabb konvergencia készülékeit, amelyek készen állnak a Mobile WiMAX technológiás alkalmazásokra.

A Samsung Electronics, a telekommunikációs hálózati eszközök gyártásában vezető vállalat, bemutatta legújabb mobil konvergencia készülékét, az SPH-P9000 Delux MTS-t a Samsung Mobile WiMAX csúcstalálkozón. Az SPH-P9000 egy igazi konvergencia készülék, amely a Mobile WiMAX technológia segítségével hang és multimédiás adatok útján is képes kommunikálni.


Az SPH-P9000 az ideális társ azoknak a felhasználóknak, akik az új konvergencia technológia korszakának összes lehetőségét ki szeretnék használni. A Mobile WiMAX szolgáltatások megjósolható gyors elterjedése a multifunkciós készülékek iránti kereslet növekedését is eredményezni fogja. Az SPH-P9000 egy olyan PDA alapú készülék, amely Mobile WiMAX és CDMA EV-DO kompatibilitással is rendelkezik. A felhasználóknak biztosított a vezeték nélküli Internet hozzáférés a Mobile WiMAX technológia segítségével, míg ezzel egy időben a CDMA EV-DO technológia a mobilhálózathoz való csatlakozásért felel. A készülék Microsoft XP operációs rendszere munkához és szórakozáshoz is ismerős alkalmazásokat, valamint egyszerű kezelhetőséget biztosít a felhasználóknak.


Az SPH-P9000 QUERTY billentyűzettel van felszerelve, amely a gombok egyszerű kezelését és az interneten való gondmentes szörfölést segíti elő. Az MP3, a VOD és a kamera funkció gyors hozzáférést biztosít a multimédiás szórakoztató eszközökhöz. Az öthüvelykes WVGA kijelző filmek és dokumentumok megtekintésére is alkalmas, a 30 GB-os memória biztosítja a zenék, filmek és dokumentumok tárolását is. Kiemelkedő tulajdonságai miatt az SPH-P9000 egy igazán egyedi és sokoldalú mobilkészülék.


Mr. Kitae Lee, a Samsung Electronics telekommunikációs üzletágának elnöke szerint: „Az új Samsung SPH-P9000 egyike azon kevés Mobile WiMAX konvergencia technológiával rendelkező készüléknek, amelyet bemutathattunk az érdeklődőknek világszerte. A Samsungnál ki fogjuk terjeszteni a mobil konvergencia technológiás telefonok portfolióját, amellyel egy időben előreláthatólag globális Mobile WiMAX szolgáltatásainkat is bővítjük. A Samsung továbbra is piacvezető a piacon úttörő telekommunikációs technológiájával és szolgáltatásaival. Továbbra is megfelelünk az elvárásoknak Mobile WiMAX szolgáltatásainkkal és konvergencia technológiás készülékeinkkel, amelyek fejlesztésekor mindig ügyelünk a technológia és a design megfelelő kombinációjának kialakítására. Az SPH-P9000 Dél-Koreában 2007 első felétől kapható.
5.
5.
SanAndriska
Nem akarják beletteni véletlen azt a 10 megapixeles fényképezőgépet? (bocs ha benne van, mert nem tom, mivel nem olvastam el a cikket, csak egy kis részét)

4.
4.
dr3l
nekem nem nagyon tetszik. minek ennyi minden egy mobilba? nekem elég a telefon meg az sms. :)
3.
3.
pappi
Lassan jönnek a "nadrág extra nagy zsebbel!! Még egy SAMSUNG SPH P-9000-es is elfér benne" reklámok
2.
2.
Halfer
tipikus előjele annak, hogy a zsebedből lassan olyan készüléket szedhetsz elő, ami akár 10x akkorára nyitható :)
1.
1.
Daks
tiszta origami. azt se tudnam, hogy kell megfogni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...