Befutott a PlayStation Plus júliusi játékkínálata

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 27.
  • Akció
Link másolása
Bemutatta a Sony a PlayStation Plus júliusi játékkínálatát, mely az előző havihoz hasonlóan egyetlen cross-buy játékot sem tartalmaz. Ugyanakkor jó játékokból ezúttal sem lesz hiány!

A Sony a Detroit: Become Human körüli hype részeként a - májusi ajánlatokhoz hasonlóan - ezúttal is egy Quantic Dream-játékot hozott el PlayStation 4-re, ez pedig nem más, mint a hatalmas sikereket elérő, PlayStation-exkluzív Heavy Rain. Emellett elérhető lesz az inkább csak közepesnek mondható, de legalább viszonylag új Absolver is, melynek középpontját a multiplayer közelharc adja.

A PlayStation 3 esetében a zseniális platformer, a Rayman 3 HD lesz letölthető, illetve a Deception 4: The Nightmare Princess. A PS Vita-tulajdonosok pedig a Zero Escape: Zero Time Dilemma, illetve a Space Overlords játékoknak örülhetnek.

A teljes lista tehát:

  • Heavy Rain (PS4)
  • Absolver (PS4)
  • Rayman 3 HD (PS3)
  • Deception 4: The Nightmare Princess (PS3)
  • Zero Escape: Zero Time Dilemma (PS Vita)
  • Space Overlords (PS Vita)


A játékok július 3-tól lesznek elérhetőek a PlayStation Plus előfizetői számára. A feliratkozóknak egyébként érdemes lesz sietniük, ugyanis az E3 alatt bejelentett Call of Duty: Black Ops 3-ajánlat csak július 11-ig lesz elérhető.

10.
10.
zozo76hun
jo hat nekem meg oroszt tanitottak a suliban, ruhheltem is. na meg annyira nem ment hogy 7.-ben azt mondta a tanarno hogy csak a szavakat tanuljam meg, akkor atenged, ne is eroltessem a mondat-kepzest. viszont 8.-ban pont akkor szunt meg az orosz oktatas, asszem talan mi voltunk az utolso evfolyam. egesz evben egy rohadt jegyunk nem volt mar, ev vegen meg behozott egy szamovart a tanarno, fozott teat benne es atengedett egy jo eros 4-essel! soha olyan jo evem nem volt oroszbol. komolyan, most tobbet tudok angolbol, mint anno oroszbol. pedig az angolbol is csak annyit tudok ami a jatekokbol ramragadt... :)

most eppen duolingo-zok...
9.
9.
FiveSalmon69
#5: Én 2-es, 3-as tanuló voltam angolból, aztán jött az SW: KotOR és mindent megváltoztatott. :) Csak kell egy olyan game ami eléggé érdekel. Ez ugyanolyan egyébként mint amikor hallassz, látsz valami újat a világban és elkezdesz utánajárni. Először csak a felszínt kapizsgálja az ember, aztán pár nap, hét és már igazi szakértőnek érzed magad. :D
8.
8.
Juha
#5: Én is így kezdtem, a Fallout 1-el vágtam bele a szótárazgatásba (net még max modemes, nekem nem volt) 7. és 8. közt (amúgy németet tanul... izé, tanítottak), a nyelvtan nem nagyon, de rengeteg szó és kifejezés megragad így. Utána emelt angol, és 11.ben nyelvvizsga, 12.osztályban nem kellett már bejárnom, ez heti 8 lyukasórát jelentett gimiben, így tovább csiszolhattam a csocsótudásomat is. :-) Ejj, régi szép idők!
7.
7.
#5: Szótárazás alatt nem is azt kell érteni, hogy megnézed azt az egy szót kontextusból kiragadva, aztán csókolom. Utána kell nézni, neten (de igazából a szótárban is) van egy valag példa a szó különböző jelentéseire, használatára.

Sokkal egyszerűbb dolog ez egyébként, mint gondolná az ember. Egyre többet értesz meg magadtól, és már azokra alapozva is ki tudod következtetni az idegen szavak jelentését. A tanulási sebességed exponenciálisan növekedik, csak kitartónak kell lenni az elején. Talán az a legfontosabb, hogy amint csak tudod, felejtsd el a magyart, és az új szavaknak is angolul nézd a magyarázatát. Ne lefordítani akard a szöveget, hanem megérteni.

És hidd el, az alapfok az semmi. Sokkal magasabb szintre is eljuthat így az ember.
6.
6.
RangerFox
A HR meg volt Ps3-on.. Nem tetszett annyira, mint a Beyond, de ahhoz hasonlóan ezt is végigjátszom feljavított grafikával a gépen.
5.
5.
Sandic1994
#4: Egyén függő. Mivel a legtöbb játékhoz nincs magyar felirat, így azokat angolul szoktam játszani. A legtöbb játék sztoriját így nem is szoktam érteni, sokszor utána kell olvasni neten. Nekem egyszerűen nincs érzékem az idegen nyelvekhez, anno suliban sem ment.
Egyébként meg, szótárazhatod a szavakat, de sokszor egy teljes szókapcsolat teljesen mást jelent, mint amit kinézel a szótárból egy adott szóra.
Viszont ha játékokból sikerült legalább alapfokon megtanulnod egy idegen nyelvet, akkor elismerésem, irigyellek.
4.
4.
FiveSalmon69
#3: Építő kritika: Ezért nem kell kihagyni, én játékokból tanultam meg úgy angolul, hogy a munkahelyemen az amerikaiak dícsérik. Jelenleg a németet tanulom így, fogok egy kis szótárat, és amit nem értek fordítom. Ezerszer hatékonyabb mint bármely más formája a nyelvtanulásnak. Persze, megértem ha valaki nem szeretné, egyéni döntés. :)
3.
3.
zozo76hun
nem rossz tenyleg, a heavy rain tuti lenne ha magyar lenne. igy viszont kihagyom. aki jobban erti az angolt annak viszont jo szorakozast!
2.
2.
crytek
Absolver (PS4)

Nos akkor hamarosan Humble Monthlyba is utánunk dobják. Várjuk ezerrel
1.
1.
mephi
A heavy rain-en már egy ideje agyalok, mert anno kimaradt, az Absolver-t meg akartam venni régebben, de jó, hogy nem tettem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...