Augusztusban jön a Shenmue I & II remaster

  • Írta: szlav
  • 2018. július 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Felkerült a Microsoft Store-ra a modernizált Shenmue-csomag adatlapja, s ezzel együtt úgy tűnik, hogy egy fix premierdátumot is kaptunk. Augusztus 21-én élhetjük át ismét Ryo Hazuki történetét.

Habár a Sega egyelőre hivatalosan nem tette közzé a ráncfelvarrott Shenmue I & II megjelenési dátumát, a Microsoft Store-ban feltűnt egy dátum, ami egész valószínű, hogy nem csupán placeholder. A leírás szerint a 30 dollárt kóstáló csomag augusztus 21-től lesz tölthető. Ha ez a dátum érvényes a PC-s és az Xbox One-os verzióra, akkor szinte teljesen biztosak lehetünk benne, hogy a PS4-es kiadásra sem kell többet várnunk.

Ha anno kimaradt volna Ryo története, akkor ez a legkiválóbb alkalom arra, hogy bepótoljátok még a harmadik rész előtt! A ráncfelvarrott változat úgy hozza majd a klasszikus Shenmue-élményt, hogy az megfeleljen a modern elvárásoknak is. Az újradolgozott felhasználói felület és a választható billentyűkiosztás mellett nem hiányozhat a jelenkori monitorokra és tévékre szabott felbontás sem. Ha pedig teljesen autentikus élményre vágyunk, akkor nyugaton először mi is kiválaszthatjuk a játék japán szinkronját.

4.
4.
mjsilvester
Anno hatalmas élmény volt, remélem tudja hozzni...
3.
3.
Raptor X
#2: Dreamcast változatban igen. :)
2.
2.
Csoki80
A II-nek volt angol szinkronja is?
1.
1.
north
PS Storeban is ugyan ez a dátum. Kíváncsi leszek milyen lesz ez :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...