Az EA adja ki Josef Fares új játékát is

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 4.
  • Hír
Link másolása
Korunk aktuális sztárrendezője, a filmekből a játékok világába vándorolt Josef Fares vadonatúj projektje felett is az Electronic Arts bábáskodik. Az A Way Out hárommillió példányban kel el, így a partneri kapcsolatuknak nincs akadálya.

A múlt heti Gamelabs konferencia apropóján az Eurogamer ült le csevegni az A Way Out atyjával, Josef Faresszel, aki elmondta, "szuperjó" kapcsolatuk van az Electronic Artsszal, ami nem véletlen. Az A Way Out több mint hárommillió példányban kelt el, jóval több, mint amennyire a kiadó számított, így nyilván a Hazelight Studios következő játéka felett is az EA bábáskodik majd.

"Igen, az EA-nél vagyunk" - nyilatkozta Fares. "Nincs semmi probléma, szuperjó támogatást kapunk. De nem érdekel, hogy ki a kiadó, én mindig ugyanúgy dolgozom. Tisztelem a gazdasági szempontokat, de senki sem b*szakodhat a víziónkkal - ez nagyon-nagyon fontos. És az EA-nél tudják ezt és rendkívül támogatóak."

Szóval ameddig a Hazelight szép számokat produkál, addig ez az idill tartható is. Fares elhintette, hogy az új projektje a következő hónapban már produkciós fázisba lép, de lehetséges, hogy még évekig nem látunk belőle semmit. Az úriember korábbi munkáihoz képest sokkal nagyobb lesz az új játék - hosszabb, mint az A Way Out.

Ahogy arról már megemlékeztünk, egy felmérésből kiderült, hogy csupán a játékosok fele fejezte be az előző cím kooperatív kampányát, így Fares szerint felesleges újrajátszhatóságról beszélni. Inkább a srácokkal a lehető legjobb játékot szeretnék összerakni, amely a jelek szerint egyszeri és megismételhetetlen élményt nyújt majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...