Hat helyszínnel jelenik meg az új Hitman

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 4.
  • Hír
Link másolása
Az IO Interactive megerősítette, hogy az epizodikus formula eldobása után a következő Hitman-epizód hat helyszínnel érkezik majd novemberben. De aggódni nem kell, bőven akad tennivaló a pályákon.

Az IO Interactive sajtóképviselője a VG247-nek elárulta, a novemberben boltokba kerülő Hitman 2-ben kezdetben hat különböző helyszín lesz majd elérhető.

Ez elsőre nem tűnik túl soknak, de mindegyik pályán többféle módszerrel iktathatjuk majd aki a célpontokat, továbbá visszatérnek az előző részből ismert Escalation Contract- és Elusive Target-kihívások, illetve a játékosok saját Contractokat is készíthetnek majd.

A Hitman 2 november 13-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

8.
8.
GAMEROD
Szerintem ugyanolyanok ezek is mint a többi, vannak benne nagyobb pályák, és vannak benne csak egy épületből állóak. A Silent Assasin-ban is voltak azért elég nagy bejárható területű küldetések, például a metró, meg Szentpétervár. A Blood Money-ban voltak csak kisebb helyek. Mind hozza az eredeti Hitman hangulatot, a 6 pályától pedig nem kell megijedni, bővül majd az. Az előző rész is már dupla annyi anyagot tartalmaz mint eredetileg.
7.
7.
Sandic1994
Ettől tartottam. Imádom a Hitman játékokat, és az előző játékban nagyon szépen ki voltak dolgozva a pályák, de egyszer végig mentem rajtuk, és még 1x már nem volt kedvem hozzá. Nekem is jobban bejött a Silent Assassin vagy a Blood Money, kisebb területek, de jóval több pálya. Nekem így kevés lesz a játékidő benne, így majd egy komolyabb leárazásnál lesz csak behúzva.
6.
6.
Sulejman
#4
Ugyanezt éreztem én is. Az első epizód volt az egyetlen dinamikus esemény, ahol valójában úgy éreztem egy igazi helyszínen vagyok, ahol körülöttem folyamatosan változik a cselekmény.

A többi csak végtelenig loopolt, csinos, de hosszú távon unalmas helyszín volt.
5.
5.
manderel
#4: Az Absolution a széria leggyengébb része. Végigtoltam, mert szeretem a Hitmaneket. De végig azt vártam hogy mikor jön végre egy igazi Hitmanes, lehetőségekkel teli küldetés, mint a korábbi részekben. Eljött a stáblista és egy sem volt, csalódtam benne. Félve is ültem le emiatt a következő rész elé, de megkönnyebbülés volt az Absolution után, mert hozta a régi részek hangulatát és játékmenetét. A legutolsó az egyik legjobb eddig megjelent Hitman volt, a kritikusok és a játékosok is elismerték, sőt az epizódikus megjelenés ellenére jól is fogyott.
4.
4.
Dízel
Az előző a párizsos küldetésen kívül (amivel meglepő módon promózták a játékot) egy felejthető game volt. Volt par előre megírt lehetőség, de szerintem a playerek 90%-a egy útvonalon ment végig. Ez a 6 pálya meg nevetséges... a Hitman 2: Silent Assassin-ba hány pálya is volt? vagy a Constract ba? és mind mind egyedi és pályatervezéssel. Orosz, japán, arab korházas stb, sokkal változatosabbak voltak.
Az absolution még jó volt, szerethető rész volt, de az utana levők.. Nem tudom mi változott, de par kreativ emberke ugy tünik felmondott naluk, és ne fogják a bukást az epizódosdira, a játék bukott meg maga.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...