Nintendo: több játék is érkezik még idén

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 5.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo idei E3-as teljesítménye nem volt kifejezetten kiemelkedő, de úgy fest, a kiotóiaknak azért van még pár játék a tarsolyukban, amelyeket még idén szeretnének majd piacra dobni.

A Nintendo meglepően lapos E3-as jelenléte arra engedett következtetni, hogy a kiotóiak kezében a Super Smash Bros. Ultimate-et leszámítva nem sok minden van az őszi szezonra. Nagyon úgy néz ki, hogy tévedtünk, legalábbis erre utal az épp lemondó elnök, Tatsumi Kimishima előadása, amelyet nemrég tartott a befektetőknek.

Az úriember megerősítette, hogy reményeik szerint az év végéig 20 millióra nő a Switch-tulajdonosok száma, ebben pedig óriási szerepe lesz az őszre datált, de még be nem jelentett meglepetéseknek. Hogy pontosan milyen játékokról van szó, illetve mikor mutatja be a Nintendo őket, rejtély, de a Gamescom remek alkalom és helyszín lehet.

6.
6.
Tidus
#4: Abba a "super mario"-ba jóval több kreatvitás és egyediség van mint bármelyik tripla aaa fps-be...!
Az fps gamereknek nem is való ez a konzol az tény...
5.
5.
Geribácsi
Tévés konzolnak semmiképpen.
Ha nincs kézikonzolod és tervezed a vásárlását akkor ez a legjobb jelenleg, de egy vita vagy 3ds mellé egyelőre felesleges.
4.
4.
frankdelgado
#2: Persze mert a super marioért érdemes egy 100 ezer feletti konzolt megvenni. A Zelda talán egy fokkal jobb, de számomra az is csak egy mangatörpés kincskeresős f@s.
3.
3.
zsocc-nrg
#2: Ami miatt elsősorban megvettem az a Zelda:BoTW és Mario Odyssey. Ezeken kívül amiket beszereztem vagy be fogok és említésre érdemes még az a Mario Kart 8, Donkey Kong Tropical Freeze, Kirby Star Allies, Xenoblade 2, Bayonetta 1-2, Octopath Traveler, Binding of Isaac Rebirth. Persze mindenki az ízlésének megfelelő játékok miatt ruház be rá és az sem mellékes hogy bárhova magaddal viheted.
2.
2.
hadzsime
Egyébként a Zelda és a Mario óta érkezett rá valami, amiért érdemes lenne megvenni?
1.
1.
Slik
jo lenne ha nem csak mas platformokra mar reg megjelent jatekokat adnanak ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...