Megérkezett az Xbox One júliusi frissítése

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 6.
  • Letöltés
A Microsoft elérhetővé tette a nagyközönség számára is az Xbox One júliusi dashboard-frissítését. A legfontosabb újdonság, hogy a FastStart funkcióval már a letöltés befejezése előtt elkezdhetünk játszani az adott címmel.

Végre nem kell megvárnunk, míg az adott játék teljesen letöltődik, a júliusi rendszerfrissítéssel élesedett FastStart funkció tudni fogja, milyen fájlok szükségesek a játék indításához, és ezeket prioritásként kezeli. Így gyorsabban belevethetjük magunkat a címbe.

A Microsoft azzal büszkélkedik, hogy kétszer gyorsabban indíthatjuk el a játékot, mint korábban, igaz, ezt a funkciót még csak néhány cím támogatja.

A Groups menüponton belül immár szortírozhatjuk a játékokat és alkalmazásokat, így lényegében több, testreszabott csoportot hozhatunk létre, hasonlóan a Pinekhez. Összevonhatjuk ezeket, egyéni neveket adhatunk nekik és hozzárendelhetjük a főoldalhoz őket.

A frissítés után ha a dashboardon belül bárhol lenyomjuk az Y gombot, előugrik a kereső. A Share Controller használata már az egeret és a billentyűzetet is támogatja, ha a segítőnk PC-n játszik. További Mixer-újdonság még, hogy egy webkamera birtokában a közvetítő bármikor teljes képernyőre válthat.

50.
frankdelgado
#44: Én élőben is így adom, miért tenném másként? Kevés haverom van az így igaz (Johnny Walker, Jim Beam) de ők igazán megértenek. Engem meg erről az oldalról nem fognak kirakni, mert ha érzem, hogy szorul a hurok, veszek gyorsan ps4-et és folyamatosan blogolni fogok az exklúzívokról és a box hanyatlásárol. Ezután már istenkirály leszek itt.
49.
Max3000
#44: Tisztellek és becsüllek....De az életben ne te mond meg...Ne te próbálj meg változtatni embereket....Mert az ellenkezője fog elsülni.Gondolj magadra, mert ha istent játszol csak ratyi leszel.
46.
frankdelgado
Ps trigger! Làtod ennyire nem jàrok ide h nem is ismerem ezeket a nyomi gamer szövegeket....
45.
Kawada
#27: Mert az nagyon érett dolog, hogy minden 2. cikknél beböfögsz valami ps trigger trollságot. Egyike vagy annak a kb. 4-5 embetnek, aki miatt a komment részleg lassan olvashatatlan...
44.
godach
Semmivel sem vagyok több ember mint ti, csupán nem menekülök az internet virtuális pajzsa mögé :D
Most őszintén, élőben így jártok el? Gondolom nem, ha meg igen nem hiszem hogy túl sok kapcsolatotok lehet.

Az meg hogy elkerüljem az oldalt... nos, benézek azért néha, hátha kiszelektálták már a hozzátok hasonlókat, de addig még várni kell sajnos :)
43.
frankdelgado
És a ganékapocs íratlan szabàlyai szerint megjelennek a megmondóemberek h kinyilatkoztassàk mennyivel különbnek tartjàk magukat. Szerintem az intelligencia ott kezdődik, h messze elkerülöd ezt az oldalt. ;)
42.
LexerTheFirst
#41: Nagyon figyeljetek, az égi Godach leszállt hozzánk pornéphez..
41.
godach
#40: Elég szomorú :/
Én jelen esetben lenne itt pár ember, akit úgy kivágnék hogy még a lábuk sem éri a földet. És nem a vélemény miatt, vagy hogy nem értek egyet, hanem a stílus miatt.
De mindenkinek szerencséje van.
Nekik az, hogy nekem itt nincs jogom erre, nekem meg hogy ennél a csürhénél lényegesen több intelligencia szorult, már egy tagomba is mint itt összesen :D Nem nekem kell idegesíteni magam "ezekkel"...
40.
kindzsal
#39: Nyugi, ha valaki elohozakodik egy PolCor vagy SJW dumaval talan meg bant is kap, a kurvaanyazas elfer...porgeti a kommenteket, errol szol.
39.
godach
Úr isten, mi van itt megint :/
38.
Max3000
#24: A vitatkozásnak van egy formája.De nem ez.Ha Kratos-nak képzeled magad akkor privát üzenetben cseréljünk számot.
37.
LexerTheFirst
#36: Sajnos mind a kettővel egyet kell értenem
36.
frankdelgado
#35: Ha jol tudom a Japoknàl gyakoribbak a különböző perverziók. Ez a felhasznàlóbàzisukra is hatàssal lehet.

Egyébként ha jol làtom a modik még kint vannak a rendezvényen, mert kratos haverod nem lett moderàlva.
35.
LexerTheFirst
#34: Lehet lesz meglepetés Xbox prezentáció, lehet neked is érdemes lenne kimenni..
34.
frankdelgado
#25: "Le style est l' homme même”. Amúgy nem a Budapest pride-on kellene lenned?
33.
PaprikaJancsi
32.
PaprikaJancsi
#24: És még mindig nem érted, erről beszélek.
31.
LexerTheFirst
#30: Nem szomoritasz el, tudom hogy vannak natív 4K játékok, csak messze nem olyan számban ahogy a Microsoft ígérte.
30.
supair
#23: El kell szomorítsalak kedves Lex.
Én azért nyomatok 4k- ban 60 fps-el natívban gémet.Halo 5.
Station meg kullog .
29.
Crow77
#24: Boxnál meg villognak hogy most már 4 év után náluk is megoldható!
Ha vakamihez hülye vagy édes fiam olvass utána!

Egyes olvasókban esetleg felmerülhet a kérdés, hogy ebben mégis mi az újdonság, hisz már korábban is lehetett töltés közben játékokat elindítani. A FastStart azonban egy új megoldás, nem ugyanaz, amit a Sony az angolban "play as you download", a Microsoft pedig "ready to start" néven emleget. A már korábban bevezetett módszerhez a játék kiadójának munkája kell, ráadásul nem következetes: attól, hogy egy játékot el tudunk indítani, még nem biztos, hogy a program menüjén kívül mást is látunk belőle. A FastStart azonban azt csinálja, hogy letöltésnél a játék mielőbbi megkezdéséhez szükséges fájlokat előbb letölti, mint a többit, így körülbelül már 50%-os letöltöttségnél neki lehet állni a kalandozásnak
27.
frankdelgado
26.
LexerTheFirst
#24: Szerintem inkább vegyél be egy két Xanax-ot, ha ennyire felrobban az idegrendszered.
25.
KRAT0S
#24: kimoderált üzenet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...