Még idén befut a Darksiders 3?

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 8.
  • Pletyka
Link másolása
A Darksiders 3 megjelenési dátumát már jó ideje homály fedi. Az elmúlt hónapokban több hír is szárnyra kapott, melyek mind tudni vélték a konkrét időpontot, ám most feltehetőleg pontosak az értesülések - eszerint novemberig kell várnunk.

Pár napja írtunk arról, hogy a Microsoft Store bakija miatt idő előtt derült ki a Shenmue I & II remaster megjelenési dátuma, és úgy néz, hogy a dolog most megismétlődött a Darksiders 3 kapcsán is.

Ugyan a THQ Nordic csapata még nem tett pontos bejelentést a kiadás időpontjára vonatkozólag, ám a játék hivatalos Microsoft Store-oldala szerint 2018. november 27-én számíthatunk a rajtra. Az oldalt később a Microsoft munkatársai frissítették, és az időpontot eltávolították, ám a DSOGaming hírnökeinek sikerült megörökíteniük a szivárogtatást.

A Darksiders-franchise legújabb részében Fury bőrébe bújva harcolhatunk majd a Hét Főbűn ellen ostorunkkal és mágikus képességeinkkel felvértezve. Célunk, hogy újból helyreállíthassuk az egyensúlyt a jó és a gonosz között.

A korábbi hírek alapján azt lehetett feltételezni, hogy augusztusban fog megjelenni a játék, viszont az új értesülések szerint hónapokkal későbbi indulásra számíthatunk. Bármi is lesz az igazság a megjelenési dátum kapcsán, az már biztos, hogy a Darksiders 3 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik.

6.
6.
#5: Ezt igazából én sem bánnám, de félek, hogy a mai világban nem tehetik meg, hogy normálisan megcsinálják, hanem biztosan open world kell hogy legyen. A második résznek is csak a kárára vált ez szerintem, de még így is jó játék volt. Előrendelői bónusz egy páncél, szóval vélhetően tényleg olyan lesz inkább a cím, mint a 2.
5.
5.
Gykrizsi
#2: Dettó, nagyon várom én is, bár remélem az első rész kötöttebb játék menetét veszi alapul.
4.
4.
Darksiders84
#2: Na jól van megnyugodtam nem vagyok egyedül. Nagyon remélem nem csúszik át jövőre és én is első nap megveszem akármilyen lesz a végleges nagy kaland!
3.
3.
bukall
Már GoG.com es Humble Store-ban is előrendelhető. November 27-én jön :) személy szerint nagyon várom :)
2.
2.
Ez a Darksiders az egyik leghányattatottab sorsú játék. Amikor az első jött, akkor a sok PS huszár fikázta, mint az állat, mert féltették God of War-jukat, de aki játszott vele az nagyrészt nagyon megszerette. Alapvetően egy kitűnő játék, mint olyan a Darksiders és a második része is az, csak ott az open world kicsit földhöz vagdalta az értelmét neki.

Azt tudom, hogy nekem (személyes ízlés) sokkal jobban bejött, mint bármelyik hasonló játék a scénában és egy különlegesen jó címnek maradt meg. Ezeket a hagyományokat pedig a második rész is tovább vitte. Mondjuk megmondom őszintén, hogy az eddig látottak alapján az az ostor nem annyira jön be, de azért hadd ne törjek pálcát a játék felett egy 10 perces pre alpha gameplay miatt. Abban a pillanatban megveszem a részt teljes áron, ahogy kijön és szerintem veszedelmesen jót fogok vele játszani.

Persze az is lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de ha ezt a szériát dicsérni kéne, akkor én is jobban tenném, ha nem kommentet, hanem rögtön blogot írnék róla.
1.
1.
kastorhun
Ennek örülök, az első része tetszett, a 2. része még inkább, szóval szeretettel várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...