No Man’s Sky - ennyi minden változott a premier óta

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 11.
  • Videó
Link másolása
Amikor a No Man’s Sky két éve megjelent, sok rajongó jogosan volt csalódott a be nem váltott ígéretek miatt. A Hello Games azonban a mai napig toldozgatja-foltozgatja a játékot, most egy videóban foglalták össze a főbb változásokat.

A Hello Games szerint itt az ideje, hogy újabb esélyt kapjon a No Man’s Sky. A készítők egy videóban foglalták össze, hogy mennyi minden változott két év alatt - már rá sem lehet ismerni a játékra!

A srácok tehát közvetlenül a rajongókat szólítják meg, 11 fontos újdonságot emeltek ki, így többek között az új kereskedelmi rendszert, a gyorsutazási portálokat, a járműveket és a multiplayert.

A közelgő NEXT frissítés (a beígért kooperatív móddal) az Xbox One-os verzióval egy időben, július 24-én fut be.

21.
21.
Aanash
Tetszene ha lenne benne lehtôsèg haverokkal játszani ès nèmi változatosság. A gyűjtögetès valahogy hamar unalomba fullad. Nincs felfedezni való.
20.
20.
ADMlN
#15: Ezt már a Spore is tudta, és már ott is nagyon gyorsan unalomba fulladt. De legalább ott a játék eleje érdekes volt.
17.
17.
Ez meg most is hulladek, nincs ezen mit szepiteni.
16.
16.
Heldengeist
#15: Sokféle játékkal el lehet tölteni sok órát, csak a kérdés, hogy milyen minőségben. Én inkább játszok valamivel 10-20 órát egy élményért, minthogy elüssek valamivel 200-300-at ‘jobb dolgom híján’, csak hogy teljen az idő.
15.
15.
latis666
Hiánypótló felfedezős űrhajós játék szerintem ami megvalósította amit mindenki várt már, hogy lehessen gyalogolni, repülni, légkört elhagyni és másik bolygón leszállni. Hirtelen nem is jut eszembe van -e olyan játék amiben ez megy (a Mercenary óta).
Sajnos AAA-s játéknak állították és árazták be. De ha ettől eltekintünk ez egy tök jó játék jó sok órát el lehet tölteni vele. Kellenek az ilyen játékok, hogy ebből majd ötletet merítsen egy másik csapat.
14.
14.
hadzsime
Ha meglátom ezt a játékot, mindig ez a videó jut eszembe :D
https://www.youtube.com/watch?v=3MIkeJgrbHU
13.
13.
markoci555
55 dollárral riogatják a népet még mindig ezzel a rothadással
ha valami ilyesmire vágyok lenyomom a spore-t az űrhajós fázisig, ott kezdem mindig megunni a játékot mert monotonná válik, de még mindig több élményt nyújthat mint ez
12.
12.
Érdekes, hogy az első videók mind PS-esek voltak, most meg X-boxos a dolog. A Sony nagyokat akart mondani ezzel a címmel és mindent arra a balekra kenni. Most úgy látszik, ki is hátráltak a játékuk mögül és a Microsoft van ott. Ahogy olvasom vannak, akik szerették a játékot. Szóval this is for the players. Meg a Days Gone lesz még ilyen, mint ez.
11.
11.
Heldengeist
Szóval mostanra már megéri azt a 6 pontot, amit anno kapott.
10.
10.
delphijos
#6: Felkarolták a címet, de azért gondolom nem öntötték / öntötték volna bele a pénzt. Tényleg az ár volt a fő gond, meg a sok kamu.
9.
9.
Extol
Éreztem én, hogy jó lesz ennek a sztorinak a vége. Ha lesz időm újra felpattanok az űrhajómra
6.
6.
Unknown
#3: Sony támogatta őket, szerintem a pénzel nem lehetett baj. Az már inkább hogy a Sony marketingesei túltolták a hype-ot.
4.
4.
ADMlN
Úgy látom a multiplayer-t még mindig nem sikerült belerakni...
3.
3.
Ooorky
Szerintem anno elfogyott a pénzük és azért adták ki úgy ahogy, de nem akarták Early Access-ben alacsonyabb áron adni se, így inkább belesétáltak a pofonba.
2.
2.
Slik
kar, hogy anno siettek a megjelenessel es ezzel mindenki szemeben elastak a jatekot es magukat is, pedig nagyon nagy eselyuk lett volna robbantani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...