Traileren a Modern Air Combat

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 15.
  • Videó
Link másolása
A repülés szerelmeseinek jól fog végződni a 2018-as év, hiszen késő ősszel érkezik a Modern Air Combat, melyben majdnem fél évszázad ikonikus harci repülőivel vehetjük fel a harcot a történelem legnagyobb csatáiban.

Ahogy közeledik az Ace Combat 7 a megjelenéshez, úgy újabb ellenfelet kapott a nyakába a Modern Air Combat személyében. A játékot fejlesztő Eagle Dynamics csapat neve ismerős lehet a repülős játékok veteránjainak, ugyanis az ő alkotásuk volt a közel 15 éves, ám a mai napig legendás Lock On.

A játék elsősorban a keleti és a nyugati vadászrepülőkre koncentrál, így többek közt vezethetőek lesznek az olyan legendás gépek, mint az Eagle, a Flanker, a Mig-15bis, és az F-5E.

A 14 különböző repülőgép mellett a küldetésekre sem igazán lehet majd panasz; a koreai háborútól kezdve egészen napjainkig különböző történelmi csatákban vehetünk részt. Sőt, ha ráunnánk a történeti küldetésekre, a pályaszerkesztővel olyan kihívásokat kreálhatunk magunknak, amilyet csak szeretnénk.

A Modern Air Combat megjelenése idén ősszel várható PC-re.

2.
2.
GAMEROD
Végre már, ilyesmire vártam.
1.
1.
PAtr0n
Ez kib....tul várós! Főleg, hogy ezek a srácok értenek igazán ahhoz, amit úgy hívnak: szimuláció. De most szerintem kicsit egyszerűsítik a receptet, a fizika marad mint a DCS-ben, de sok segítséget kap a játékos, így sokan rákaphatnak a repülésre bonyolult irányítás nélkül is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...