Végre tölthető a Resident Evil 4 HD projekt

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
Több mint négy év fejlesztés után végre kipróbálható állapotba lépett a rajongói készítésű Resident Evil 4 HD frissítés. A mod ugyan még nincs teljesen kész, ám már így is rendkívül ígéretesnek tűnik a korábbi próbálkozásokhoz képest.

A Resident Evil 2 remake E3-as bejelentése óta újra fellángolt a franchise népszerűsége, így a fanok számára mindenképpen örömteli hír, hogy lesz mivel kihúzniuk a Resident Evil 2 felújított verziójának 2019. január 25-i rajtjáig.

Mostantól ugyanis teljesen ingyenesen letölthető a Resident Evil 4-hez készített fan made grafikai mod. A Resident Evil 4 ugyan korábban már kapott egy hivatalos Ultimate HD Editiont a Capcomtól, mely sokat javított a játék megjelenésén, azonban sok szempontból még mindig nem volt az igazi.

Az új mod ezen lép most túl; teljesen átdolgozott fényhatások, felturbózott textúrák és részletesebb modellek várják a vállalkozó kedvűeket. Ugyan a grafikai javítás még közel sincs teljesen kész – néhány terület még kimaradt a felújításból, illetve a játszható karakterekre is ráfér még némi munka –, ám mostantól az alábbi linkről ingyenesen beszerezhető, ahol egyébként részletes telepítési segédlet is található.

8.
8.
Bauff
#4: Nem véletletül írtam Konamit (Silent Hill P.T) sztori :)
5.
5.
GAMEROD
#3: A HD elnevezés azért nem a 4096x-ra utal.
4.
4.
rayden02
#1: Már mint CAPCOM ugye? :D
3.
3.
Stranger
#2: Csak nem mindegy, hogy 1024x felbontásúak vagy 4096x. Ez a mod azért durvább, plusz mást is tartalmaz, nem csak textúrákat.
2.
2.
GAMEROD
RE4 textúrapakkok már vagy 10 éve vannak, a GC-ről konvertáltakat nem fogja überelni semmi.
1.
1.
Bauff
Konami most figyelmeztetné a készítőt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...