Rajongói Uncharted-film Nathan Filliontól

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 16.
  • Videó
Link másolása
Sokáig úgy tűnt, Nathan Fillion is szerepel majd a készülő Uncharted-filmben, legalábbis az Instagramon tett utalásaiból erre lehetett következtetni. Tévedtünk, cserébe viszont kaptunk egy negyedórás rajongói filmet.

Ismét biztossá vált, hogy Nathan Fillion a Sony-féle Uncharted-filmben nem fog feltűnni, de a színész helyette saját költségvetésből elkészítette saját rajongói változatát. A 15 perces rövidfilmben az Avatar rosszfiúja, Stephen Lang alakítja Victor "Sully" Sullivant, Mircea Monroe pedig Elena Fishert. A rosszfiút a Banshee-ből ismerős Geno Segers formálta meg, aki Flor de la Mar elveszett kincse után nyomoz, de természetesen Drake-nek is fáj a foga a zsákmányra.

33.
33.
cannondale
Dwayne Johnson lehetne a rosszfiú.
32.
32.
#31: Hát igen, nekem ő meg Jason Momoa volt a kedvencem a Stargate Atlantisban. Utána már nem is csináltak jó Stargate sorozatot.
31.
31.
mamgu
#30: Ja, de most nézem má ő is megpapásodott rendesen kb 10 év ezelőtt hasonlított a Drake-re
30.
30.
29.
29.
mamgu
A játék videók szintjét simán hozza,de azért rendesen fittnessre kéne fogni Filliont mert elég mackósan mozog, ja meg nem kell hagyni annyit vigyorogjon, de van egy pofa ilyen zs kat filmekbe szokott játszani ja meg valami atlantisz sorozatban sztem az pofára jobban adja Draket de nem tudom szinészileg milyen.
28.
28.
#27: Egyetértek. Szerintem nem lesz ez rossz film.
27.
27.
Juha
Szerintem már a Firefly-ban is nagyon jól játszott, kár, hogy a Fox elcseszte azt a sorozatot, mai napig évente megnézem azt az egy évadot. A Castle-ben is egyszer beöltözött űrcowboynak, tehát fanservice adott, és szerintem elég jó a humora is, hogy eljátszon egy ilyen kataktert (csak az uc1-el játszottam, ezért nem mondom 100%-ra).
26.
26.
Duken
#21: Pedig tisztában van vele. Nathan Drakeben is elveszett egy nagy adag ripacs. Ami nem baj mert jol áll neki. Fillion hozza ezt bár abban egyetértek maktubal hogy túltolta egy kicsit azért.
24.
24.
ghost90soldier
Azért akarja mindenki Filliont mert hasonlit Nate-re,de ez nem azt jelenti hogy el is tudja játszani,Lang Sully-ként a mozifilmben esélytelen,max Tom Selleckre tudnék gondolni hirtelen Sully szerepére,De nekem Tom Hollanddal sem lenne bajom,spontán a gyerek,simán el tudná játszani a fiatal Nate-et,meg aztán lehetne mellette a fiatalabb Sully Henry Cavill,már láttuk bajszosan vagyis fogjuk a Mission Imposible legújabb részében :D
23.
23.
Nagyerecsakide
Hogyan lesz ebből egy kalandfilm egzotikus tájakkal, helyszínekkel...
20.
20.
#16: Ilyen volt a Castle-ben is, nem tudom mire számítottál. D
17.
17.
Macifasz
#15: Bár hasonló pályát futna be ez a project is. :-)
16.
16.
maktub
Ez a kisfilm azért messze nem üt annyira, mint a "kiszivárgott" Deadpool videó. Egy jobb rendező lehet többet ki tudna hozni Fillionból, itt úgy éreztem, hogy a vicceskedést kicsit túltolja. Mondjuk Tom Hollandnél egyértelműen jobb választásnak tűnik.
15.
15.
PaprikaJancsi
#11: Így indult be kb. a Deadpool is :)
14.
14.
Duken
Meg is jött a kedvem egy kis Uc4-re! :)
13.
13.
#12: Ha esetleg nem vállalná hosszú távon, mondjuk lehetne Ivan Sergei helyette. Ő elég jól játssza ezt a kincskereső szerepet. Bár nem tudom vállalná-e.
11.
11.
Macifasz
#10: Én is ebben reménykedem, hogy ezt látja a filmet is készítő studió, és amolyan promó anyagként fogják fel, és pár hónap múlva, szépen felkérik a szerepre. :-)
10.
10.
crytek
#4: Egyébként gyanús ,hogy ez egy felmérő a nagyfilmhez.... (bár lehet én kombinálom túl) De ha pozitív a visszajelzés mindenfelől akkor még a rendes filmhez is felkérhetik..
9.
9.
patka21991
Nagyon jó kis film lett. Látszik rajta, hogy nagyon el akarta volna játszani ezt a szerepet. Jó kiugrás lett volna a számára a sorozatok világából a mozifilmek felé. Ha tényleg igazi rajongója a játéknak, akkor jó választás lenne Nathannek. Ezidáig a játék adaptációk nem sikerültek valami jól, szóval meghaphatná az esélyét Fillion.
7.
7.
BockÚr
Oké Nathan Fillion eszméletlen lenne erre a szerepre!
6.
6.
crytek
#4: Erre vannak a sztájlistok meg a cgi...
5.
5.
Firsttime
A szőke csaj a végén elena akar lenni?
Mert nem naon hasonlít szeginyem.
4.
4.
Yanez
A hangulata tisztára, mint a játéké! Fillion is tökéletes a szerepre. Viszont egy egészestés mozira azért lenne rossz választás a szereplő, mert gondolom nem egy részt terveznek a filmből, hanem jópárat, Fillion pedig már itt is benne van a korban (47 éves). Egy trilógia végefelé már arról szólna, hogyan megy a nyúgdíjas otthonba egy ritka értékes műfogsort elrabolni.
3.
3.
tupaccc
Tokeletes erre a karakterre, ennel jobbat Sony se fog talalni. Like bombat a vidire :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...