Máris házon belüli rekorder a The Division 2

  • Írta: fojesz
  • 2018. július 18.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése apropóján számolt be arról, hogy egy házon belüli rekordot már megdöntött a The Division folytatása, miután a bétatesztre kiemelkedően sokan regisztráltak eddig.

A Ubisoft szerint óriási az érdeklődés a The Division 2 kapcsán, a cég vezérigazgatója, Yves Guillemot a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentésük apropóján árulta el, hogy eddig több mint 10 millió regisztráció érkezett a játék bétatesztjére.

A The Division 2 ezzel már rekorder házon belül: több mint négyszer annyian jelentkeztek a tesztelésre, mint az előző rész próbájára, ami egyébként az eddigi csúcstartó is volt egyúttal.

A The Division 2 a jelenlegi tervek szerint 2019. március 15-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a bétateszt menetrendjét egyelőre nem árulta el a kiadó.

A Ubisoft viszonylag kevés érdekes számot villantott ezúttal a jelentésében, jóllehet a cég aktuális üzleti évének első negyede rendkívül jól sikerült, és 400 millió eurós bevételt hozott.

A vállalat szerint a For Honor közössége immár 10 millió főre rúg, és abszolút bizakodó a még megjelenés előtt álló játékai kapcsán is: többek között a Skull & Bones is megmozgatta a rajongók fantáziáját, az E3 óta 40 százalékkal ugrott meg a bétaregisztrációk száma.

10.
10.
CitromH
10 millió regisztráció??? Akkor nem sok esélye van, hogy beválasztanak. Tuti vétel lesz a game az biztos.

#5 Te miről beszélsz? az első komment tipikus nézz át rajta, nem számít, de a tiéd már olyan, mint amikor a szomszéd nyugger előadja a világpolitikai, és pénzügyi nézeteit a kocsmában.
5.
5.
szinkron
Új játékként adnak el egy kiegészítőt. Nem szép dolog.
1.
1.
BockÚr
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...