Néhány hetet csúszik a Fear the Wolves

  • Írta: szlav
  • 2018. július 18.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervek szerint ma jelent volna meg a Fear the Wolves Steam Early Access-változata, a projektért felelős Vostok Games azonban úgy döntött, hogy egy ideig még elnapolják a korai hozzáférést.

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem ma startolt el a Fear the Wolves Early Access-változata. A S.T.A.L.K.E.R.-játékok veterán fejlesztőiből összeverbuválódott Vostok Games a játék steames oldalán nyilatkozott a döntés miértjéről.

A posztból kiderül, hogy első sorban a jelenleg is futó zárt bétateszt visszajelzései alapján döntöttek úgy, hogy nem nyitják még ki a kapukat a nagyérdemű előtt. Habár csupán Early Access-premierről lenne szó, a Vostok Games csapata úgy döntött, hogy még néhány hétig finomítgatják a posztapokaliptikus battle royale-játékot.

A zárt bétában résztvevő több ezer játékos visszajelzései eddig is sokat segítettek a Fear the Wolves fejlesztésében, de még így is számos technikai gikszer vár javításra. Ennek okán meghosszabbították a zárt bétateszt lefutási idejét is, a teszterek egészen az Early Access-megjelenésig próbálgathatják majd a játékot. Azt pedig, hogy ez mikor esedékes, sajnos pontosan nem árulták el, a Vostok Games csupán annyit ígért, hogy még a nyár folyamán közzéteszik a Fear the Wolves első nyilvános változatát.

4.
4.
Szabby999
Sokkal jobb lenne, ha visszamennének szépen a GSC-hez és inkább megcsinálnák rendesen a STALKER 2-t.
3.
3.
DeKor
Van még mit javítani, de őszintén szólva ahhoz képest, amilyen egy hete volt a játék, látványos a fejlődés. Ha így haladnak, még meg is veszem 20 euróért.
2.
2.
McDuff
Konzolokon meg hónapokat :D nem baj,addigra remélem egyben lesz a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...