Resident Evil 2 remake - pofás lesz a gyűjtői kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 21.
  • Hír
Link másolása
A Comic-Conon külön panelt kapott az idei E3 egyik legkellemesebb bejelentése, a Resident Evil 2 remake. Bemutatkozott a játék 200 dolláros gyűjtői kiadása, és egy-két apróbb újdonságra is fény derült.

A játék producere, Yoshiaki Hirabayashi mutatta be az idei E3-on bejelentett Resident Evil 2 remake 200 dolláros gyűjtői kiadását. Kár, hogy a Deluxe Edition csak a tengerentúlon lesz beszerezhető, így jó eséllyel Európába egy kicsit módosított változat érkezik.

A gyűjtői kiadás tartalmazza a játékot, illetve bónusz DLC-csomagokat, amelyek különböző kosztümöket foglalnak magukba, többek között exkluzív fegyverek társaságában. A rajongók emellett megkapják a játék zenei anyagát, egy 32 oldalas képeskönyvet, egy Leon-szobrot, egy pofás plakátot, továbbá az egészet egy R.P.D. témájú dobozba csomagolja a Capcom.

A panelen emellett szó esett arról is, mennyire nehéz volt ennyi idő után leporolni a játékot és modernizálni azt. Hirabayashi ismételten elmondta, hogy ez nemcsak egy remaster, hanem teljesen újradolgoztak mindent, beleértve a Raccoon City-beli rendőrséget és magát a várost is. Külön eljárást dolgoztak ki, hogy fiatalítsák és mai köntösbe öltöztessék Leont és Claire-t, miközben a város újraálmodása két koncepció mentén született meg: az egyik a nedvesség, a másik pedig a sötétségből eredő félelem.

A Resident Evil 2 remake január 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...