The Walking Dead - így fest az első 15 perc

  • Írta: szlav
  • 2018. július 22.
  • Videó
Link másolása
A korábbi teaser után most végre befutott a Telltale-féle The Walking Dead negyedik évadának a gameplay bemutatója is. A The Final Season első negyedórájába nézhetünk bele, így mi is átélhetjük Clementine és AJ mindennapjait.

Bő 15 percnyi The Walking Dead: The Final Season gameplay érkezett egyenesen San Diegóból. A játék első negyedórája hangulatos felvezetésnek ígérkezik. Persze elkerülhetetlen, hogy az ilyen helyzetekben az ember belefusson egy-egy kisebb spoilerbe, így az erre érzékenyeknek inkább csak annyit írunk le, hogy az eddig megszokott egygombos QTE-harcrendszer, habár továbbra is ezen a vonalon mozog, ezúttal egy kicsivel több szabadságot ad a játékosnak a látottak alapján.

Úgy néz ki, hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk ezúttal a túlélésre is. Nem árt alaposan körülnézni majd a helyszíneken, hiszen így olyan tárgyakra bukkanhatunk majd, melyek a jövőben hasznosak lehetnek. Az sem mindegy, hogy mit viszünk magunkkal az út során - egy feszítővas például nemcsak a zárak nyitására, de a zombik elnáspángolására is felhasználható.

A The Walking Dead: The Final Season első epizódja augusztus 14-én kerül az online boltokba PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. A Switch-verzió is tervben van, habár erre még egy ideig mindenképpen várnunk kell.

2.
2.
Taro
Természetesen ez még nem az új engine. Remélhetőleg a The Wolf Among Us 2. évada, illetve a Stranger Things játékuk valóban komoly változtatásokat fog felmutatni, pozitív irányba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...