Megérkezett a Gothic 3 demója

  • Írta: skiz0
  • 2006. november 10.
  • Letöltés
Link másolása
Már letölthető a JoWooD által pár nappal ezelőtt beígért Gothic 3 demó, így ma már ez a harmadik kipróbálható verzió, amivel kedveskedünk nektek!
Már letölthető a JoWooD által pár nappal ezelőtt beígért Gothic 3 demó, így ma már ez a harmadik kipróbálható verzió, amivel kedveskedünk nektek!


Az Amerikában hamarosan megjelenő RPG-legendának a demója tartalmazza a játék kezdő területét, azaz Ardea és Cape Dun városait, valamint a Rebel előőrsöt, Reddock-ot. E területeken az összes küldetés, varázslat és fegyver elérhető, továbbá minden NPC-vel találkozhatunk. És ez még nem minden! Van még egy jó hír, ami pedig az, hogy a demó alatt nincsen semmiféle korlátozás, így annyit játszhatunk vele, amennyi jól esik nekünk. Még annyit, hogy a program bizony elég makacs, és hajlamos nem elindulni, ha nem engedjük feltelepíteni neki a legújabb DirectX-et! Nos, nincs más hátra, download managerekkel elő, és indulhat a letöltés! Jó szórakozást!

Az alábbi tükörszerverekről tessék válogatni:
3D Gamers
Extreme-players
Gamer's Hell
StrategyInformer
VGPro
WorthPlaying
3.
3.
skiz0
viszont az még az EU-s verzió volt, az a full amit mondasz, és az nagyon ratyira sikeredett; tele buggal, fagyásokkal, és tiszta optimizálatlan az egész játék...meg jönnek mostanság a patch-hegyek hozzá...

viszont ez a demo már javítva van, meg az amerikai verzió is lényegesebben stabilabb lesz, mint a lassan 1 hónapja kiadott EU-s verziója..
2.
2.
TheSoldier
jatszotam vele marmint a fullal :

p4p800 , 3.2ghz ,ati9600xt 256ram , 512DDR ,



800*600 ultra low
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...