Felturbózva tér vissza a Forsaken

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A januári szóbeszédek után a Nightdive Studios hivatalosan is megerősítette, hogy a Turok után a '90-es évek egy másik klasszikus akciójátékát, a Forsakent is felturbózzák és újra piacra dobják.

Július 31-én jelenik meg a Forsaken Remastered. Az újrakiadás tartalmazni fogja a Nintendo 64-re megjelent változat összes exkluzív helyszínét, illetve a korábbi 20 fps-t feltornázták 60-ra, miközben a grafika is HD-ben tetszeleg. És bár más nem változik, így a textúrák és a bevilágítás is marad a régi, ellenben a nosztalgia így is magasan fordulatszámon pörög majd.

Aki esetleg nem ismerné a Forsakent, annak annyit érdemes tudnia róla, hogy egy disztópikus távoli jövőben játszódik a története, ahol a tudomány rohamléptékű fejlődése oda vezetett, hogy már nem tudta kézben tartani azt az emberiség. Az ismert univerzum legkülönfélébb alakjai felkerekedtek, hogy a Földre látogatva összeszedjék a még fennmaradt technológiákat. A játékmenet egyébként a Descent nyomdokain halad.

A modernizált kiadás PC-re és Xbox One-ra jelenik meg.

2.
2.
GemForge
#1: Most még annyira sem fog sztem.
1.
1.
Heldengeist
Ezt még magazinmelléklefként szereztembe már vagy 20 éve. Épp mostanában gondolkodtam rajta, hogy elő kéne túrni és megnézni, milyen is valójában, mert akkoriban valahogy fél óránál tovább nem bírt lekötni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...