Bemutatkozik a Hellblade VR Edition

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ninja Theory igyekszik minden lehetőséget kisajtolni a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ból, így a mai napon bemutatkozott a játék VR-kiadása, ami HTC Vive-ra és Oculus Riftre jelenik majd meg.

Július 31-én jelenik meg a Hellblade: Senua’s Sacrifice VR-kiadása, ami azonnal elérhető lesz majd HTC Vive-on és Oculus Riften is. További jó hír, hogy a VR-változat a Steam-verziót birtokló rajongók számára ingyenesen beszerezhető lesz, függetlenül attól, hogy már rendelkeznek-e a játékkal vagy később tervezik azt megvásárolni.

Ami viszont sajnálatos, hogy a VR-változat PlayStation VR-on egyelőre még nem lesz játszható.

5.
5.
Max3000
#4: Félreértés ne essék,(bár szerintem nem voltam félreérthető)tudom,hogy minden játékot "belehet véerezni" még egy stratégiát is.
4.
4.
FreeKatana
#3: Van egy izometrikus játék is Riftre (talán csak demo). Mythos of the World Axis. Ha annál működik a dolog egy tps-nél miért ne?
3.
3.
Max3000
Mondjuk én nem értem,hogy ezeknek a "nézd a hátam" játékoknak miért is tesz jót a virtuális valóság.Szemüvegben sem tudtam jobban beleélni magam a tps-be,mint monitor előtt.Eleve van ott már egy főszereplő és szerintem az agyat csak belső nézetben lehet átverni.
2.
2.
Anti4730
Ez a jatek nagyon jo de alkalmankent egy ora jatek boven eleg belole
1.
1.
Darksiders84
Kiadhatnák már dobozosan is hamár annyira népszerű lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...