Késik a Battlefield V néhány játékmódja

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 27.
  • Hír
Link másolása
A DICE egy blogbejegyzésben tette közzé a hírt, miszerint a játék megjelenésekor nem csak az egyelőre homályba burkolódzó battle royale-játékmód nem lesz elérhető. Kapkodnia kell a DICE-nak a megjelenésig?

Az E3-as bemutatón, és úgy általában a játékkal kapcsolatos legtöbb előzetes kapcsán igencsak nagy hangsúly kapott a Battlefield 1-ből megismert Operation játékmódot felváltó Grand Operations mód, mely a jelenlegi értesülések szerint nem lesz elérhető rögtön a megjelenés napján, csak valamivel később, egy nagyobb patch során kerül a játékba.

A szóban forgó játékmód egyébként igen érdekesnek tűnik, rengeteg újítással próbálták feldobni a készítők, mint például az olyan aszimmetrikus csapattulajdonságokkal, mely során a szövetségeseknek repülőgépekről, ejtőernyőkkel felszerelve kell farkasszemet nézniük a légvédelmi ágyukkal felszerelt német csapatokkal.

A késés okát egyelőre nem közölték, ám várhatólag nem kell olyan sokat várni majd rá, mint az egyelőre még csak szóban emlegetett battle royale-módra. A Battlefield V egyébként mindezektől függetlenül október 19-én elrajtol Xbox One-on, PlayStation 4-en és természetesen PC-n.

24.
24.
Sandic1994
#23: "egyszer sem fordult elo hogy kaptam volna loszert amikor kertem"

Én meg még akkor is osztogatom, amikor nem kérik :D
Az én rangom a BF multikban a freekill, kb. a lőszer osztogatással tudom feltornászni a pontjaimat...
Mégis jobban élvezem a BF multiját, mint a COD-ét, pedig a COD-ban meccsenként több killt tudok felmutatni.
23.
23.
kisbiflos
#22: " A Battlefield mindig is az ellenkezőjéről szólt. Játsz csapatban, legyél szupport, támogasd a többieket és ők is segítenek neked."

Mintha csak a Bf CD-dobozon a reklamszoveget olvasnam. Az igazsag, hogy Bad Company ota le se szarja senki a csapatmunkat. Tobb medic hagy a foldon verezni mint amennyi ujra elesztene. A loszer utanpotlasrol meg akkor ne is beszeljunk, a Bf4-ben egyszer sem fordult elo hogy kaptam volna loszert amikor kertem. Semmiben sem mas a jelenlegi Bf playerbase mint a battleroyale playerbase. Random emberekkel nincs csapatmunka, foleg nem egy olyan jatekban mint a Battlefield, ahol meg voice chat sincs. Ezzel ellentetben minden battleroyale jatekban van duo, trio, squad meg hasonlo modok ahol tobb kicsi csapat harcol. Btw, meg soha egy battleroyale-t sem jatszottam, szoval ne hidd hogy azert vedem mert fanboy vagyok. Csak ra szerettem volna mutatni, hogy mekkora marhasagot irtal.
22.
22.
Kolompár Tarzan
A Battle Royal igazi Z generációs játékmód. Egosita kis szarcsimbókok, akik semmilyen kooperativ képességekkel nem rendelkeznek tolják ezt a szart. A Battlefield mindig is az ellenkezőjéről szólt. Játsz csapatban, legyél szupport, támogasd a többieket és ők is segítenek neked. Csak így lehet nyerni, szólózva, idióta módon rohangálva nem.

Sajnos megint az ésszerű döntés helyett idióta marketinges picsák kitalálták a "tutit"...
21.
21.
ollie92
#20: Szerintem inkább az igényesség és az összetettség a fő különbség. Míg az egyszerű konzolos beröffenti este a péesnégyet, betolja a codot és mehet a móka. Nincs semmi túlbonyolítva, faék egyszerű játékmenet, tyúkólakban 16 játékossal, meghalsz spawnolsz és így tovább. Olcsó móka. Battlefieldnél viszont kell egy kis józan ész, taktika és skill. Sokkal több a lehetőség, így a casual Karcsik nemtudnak mit kezdeni, állandóan csak a respawn screenen vannak. Áthívtam egy havert megmutatni BF1-et, bár csézik meg rejnbowozik, nem nagyon értett hozzá. Csak fel le járkált, nem is tudta mihez kezdjen....
15.
15.
ollie92
#14: Nem dolgoznak új részen. A Dice-nál most MINDENKI a BFV javítja és fejleszti, mert siralmas állapotban van.Már a Battlefront II-től is visszahívtak mindenkit (kb 10 fejlesztő viszi tobább a "tartalmas live service-t" ;) ) A játék alig szebb a BF1-nél mégis iszonyatosan szarul futott az alpha, még 1080Ti-n is, anno a BF1 alpha fullon ment akkor, még az AMD r9 390-en is. Ígérgetnek, de majd meglátjuk mit tudnak összehozni, ezidáig kiábrándító, de a legnagyobb félelem a live service, nem bíznak a játékosok az EA/DICE-ban. Ha évente 2-3 map fog kijönni az megint nagy cirkuszt fog generálni.
14.
14.
Sandic1994
#11: Ha jól gondolom, a BF V-öt a BF1 után kezdték el csinálni, a nagy sikert meglovagolva. Az alapokhoz nyilván nem nyúltak hozzá, de 1,5 év alatt erre nem hiszem, hogy sok idejük lett volna, főleg, hogy a BF1 DLC-ken is dolgozott a csapat egy része.
Szerintem bőven lesz annyi technikai fejlődés, új játékmódok, ami ennyi idő alatt elvárható.

https://www.youtube.com/watch?v=2V_XLl5w09s&t=181s

Majd a következő részre lesz nagyobb újítás (amit titokban talán már csinálnak is).
8.
8.
Sandic1994
#6: És nem értik az emberek, hogy miért hülyézem le azokat, akik már rögtön a megjelenés napján megveszik a játékot (vagy előrendelik hónapokkal előtte). Majd megveszem 10 ezerért, addigra minden benne lesz.
7.
7.
ollie92
*UPDATE*

Dice frissítette a hírt, hogy a Grand Operations mégis készen lesz már a megjelenéskor, s a Tides of Warral tovább bővül. Valaki csak elírta, remélhetőleg rácsapnak a makkjára.
6.
6.
darkezekiel86
Szerintem az a gáz, hogy lassan ott tartunk,hogy a megjelenéskor csak a menü lesz benne a játékban :D :D :D
3.
3.
Beni2003
#1: Most már mindenki kapkod a RDR 2 része miatt, hogy az előtt tudják kihozni a játékaikat. Szerintem a COD-ban ezért nem lesz kampány mód, meg természetesen a BR mód miatt.
1.
1.
mestermagyar
"Kapkodnia kell a DICE-nak a megjelenéssel"

Few years earlier

"A DICE elhagyja az EA berkeit ha évente kell egymás után Battlefieldeket kiadnia."

Valamilyen számítás félremehetett ha a DICE elviseli a siettetést és a Battle Royale klóngyártást is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...