Fortnite - furcsaságok az androidos változat körül

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 31.
  • Hír
Link másolása
A Fortnite az utóbbi évek egyik legnagyobb durranása nemcsak a számítógépes és a konzolos, hanem a mobilos játékok körében is. iOS-en egyelőre remekül hasít a játék, és hamarosan Androidon is elstartol.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Fortnite mobilon is óriási siker, hiszen naponta közel 2 millió dollár bevételt hoz a fejlesztőknek. Most hála az Apptopia becsléseinek, az is kiderült, hogy a Fortnite megközelítőleg 100 millió letöltést ért el az iOS-t futtató eszközökön.

Ráadásul az eredmény eléréséhez mindössze 138 napra volt szüksége, ami ugyan elmarad a Pokémon Go 71 napjától, ám így is jócskán megelőzi vele a PUBG-t, melynek várhatólag 344 napra lesz szüksége a 100 milliós letöltéshez.

Mindez mit jelent játékidőben? A Fortnite-ot az iOS-készülékeken májusban és júniusban együtt 2,7 millió órát tolták, egy átlagos alkalom során pedig 21,6 percet játszottak az alkotással. Ez egyébként a Pokémon Góhoz mérten remek adatnak számít, mivel utóbbi esetében csupán 14,8 percet játszanak a játékosok egy menet alatt.

A Fortnite sikere egyébként a közeljövőben sem valószínű, hogy alábbhagyna, ugyanis a játék előreláthatólag augusztus 24-én érkezik Androidra. Annyit érdemes azonban hozzátenni, hogy az xda-developers értesülése szerint a programot nem a Google Play Store-ból lesz lehetőség letölteni, hanem az Epic Games honlapjáról – így a fejlesztők el tudják kerülni, hogy a Google le tudja fölözni a szokásos 30 százalékát az eladásokból. Az utóbbi napokban továbbá olyan pletykák is napvilágot láttak, melyek szerint kizárólag a szintén augusztus 24-én érkező Samsung Galaxy Note 9-re lesz elérhető a Fortnite egy egész hónapon keresztül.

4.
4.
user101
Érdekes, hogy a Steam-nél elfogadjuk ( mit elfogadjuk utáljuk ha valaki különcködik ), míg az MS,EA,UBI,Goog,Appl-nél meg vagyunk sértődve ha valaki nem akar nekik tejelni! :)))

Szerintem szüntessük be mindet és legyen csak Steam mindenhova oszt jó napot ! :)
3.
3.
Vopesz
#2: Hogyne kapna, csak ios-en nincs mas valasztas, hisz nem tudsz kulsos appot feltenni ra, mig androidon igen.
2.
2.
PaprikaJancsi
Nagy baromság tőlük, engem így el is vesztettek ezek a kis férgek. Biztos az iOS App Store-ja nem kap semmiből, semmi részesedést. Vicc kategória.
1.
1.
mestermagyar
Végülis azt mondták hogy androidra jön ki, nem hogy a google kisajátított androidos repository-jába amit google playnek hívnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...