Decemberben folytatódik a The Long Dark

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Hinterland Studio belső nézetes túlélőjátékának újabb fejezetét december folyamán kapjuk meg. Az Episode 3 a sztorimódot folytatja, színhelyünk továbbra is a festői kanadai vadon lesz. Az első két részt is tovább finomítják a srácok.

Az Episode 3-ban Dr. Astrid Greenwoodot irányítjuk majd a miltoni események után. Új túlélőkkel találkozunk, új régiót fedezhetünk fel és többet megtudhatunk majd arról a katasztrófáról, amely végül a Nagy Medve Szigetet és a talán a világ más részét is sötétségbe borította - olvasható a stúdió blogbejegyzésében.

A következő hónapokban még több részletet ígértek a sztorimód folytatásáról a Hinterland srácai. Emellett meghallgatták az első két epizód kritikáit is, így azok is hibajavításon esnek át. A Redux-verziókat érdemes lesz újra végigjátszani az Episode 3 előtt.

Nyitottabb, rugalmasabb missziórendszer várható, kevesebb lineáris szakasszal. Átdolgozzák az NPC-kkel való párbeszédet is egy teljesen új animációs rendszerrel. Minden átvezetőjelenetet belső nézetből élvezhetünk, illetve friss történeti elemek és NPC-k kerülnek a kalapba.

3.
3.
shatterhand
A survivort tolom miota megvettem (par hete,ps4). Most vagyok ugy,hogy 2hetet mar tuleltem. Egyszer majdnem megfagytam a tavon. Pecazni mentem es kodbe borult,plusz hideg szel volt. Korbegyalogoltam a tavat,mert rossz iranyba mentem. Aztan farkastamadasba is majdnem meghaltam.
Most minden stabil,jok a ruhaim. Elmentem puskaert egy toronyba,de sajnos nem volt ott. Igy tovabbra is necces a kajaszerzesem.
10/10 a jatek
1.
1.
shorty123
Az elmúlt évek egyik legjobb játéka számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...