További felújítások érkezhetnek a Capcomtól

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
A Capcom képviselői egy befektetőknek tartott előadás alkalmával erősítették meg, hogy a jövőre visszatérő Resident Evil 2 után is terveznek további felújításokat, így más régebbi játékok is újrázhatnak majd.

A Capcom képviselői nemrég tartottak egy pénzügyi beszámolót, ahol a befektetők által feltett kérdésekre is válaszokat kaphattak a jelenlévők.

Egy ilyen kérdés során nyert megerősítést, hogy a japán kiadó a jövő év elejére időzített Resident Evil 2 remake után további klasszikusokat is igyekszik majd hasonló formában feltámasztani. Hogy pontosan mely franchise-okat érintheti a remake-hullám, az sajnos nem derült ki.

Az viszont igen, hogy a Capcom reményei szerint a Resident Evil 2 remake, illetve a Devil May Cry 5 ismét reflektorfénybe hozza a két sorozat korábbi címeit, így jó eséllyel azok eladásai is meg fognak ugrani jövőre.

Emellett a japánok azt is elmondták, hogy a Resident Evil 2 remake fejlesztése nagyon költséges, hiszen az alapjátékból nem sok mindent emelnek át, így gyakorlatilag úgy néz ki a fejlesztés, mintha egy teljesen új játékon dolgoznának. A Capcom viszont az eddigi visszajelzések alapján bizakodó, szerintük a januárban bemutatott felújított kiadás többmilliós eladást fog produkálni.

A Resident Evil 2 remake január 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

13.
13.
supair
Parasite Evet akarom...…………...
12.
12.
Tokodboy
Csak jelenjen meg EUban vagy UK-ban is a szobros collectors edition, rögtön megveszem.
11.
11.
delphijos
#3: Persze, régi “motorosoknak” ez lehet hogy bosszantó , de ne felejtsd el, hogy mindig felnő egy új generáció. És nem feltétlen lesz egy új IP jobb, mint egy jól felújított jó régi játék.
10.
10.
#7: Úgy úgy! Pontosan. És bár a két Dino Crisis meglehetősen különböző játék volt, mind a kettő bomba és feledhetetlen élményeket adott. És nem kifejezetten a dínók miatt voltak jók, de az is hozzáadott egy különleges adagot az atmoszférához.


Hát akárhogy is nézzük, az elmúlt majd két évtized konfekciójátékai után (tisztelet persze a kivételeknek) nem is csodálom, hogy visszajönnek a normális játékok.
9.
9.
godach
#8: Hátha majd MOST!
Dino Crisis, Resident Evil 3 Nemesis (elmondanám, hogy az Outbreak 1-2-nek is örülnék, sőt a cooperatív rész miatt, most lenne csak igazán sikeres) valamint azért jöhetnének az Onimusha részek is :
)
8.
8.
Marcus88
Úr isteeeennn Dino Crisis!!!!!!!!!!!
Mekkor kedvencem volt a 2 része,imádtam!!!
Kár,hogy a Capcom az elmúlt 15 évben elfelejtette ezt a sorozatot!
7.
7.
godach
#6: Ez mekkora már. Nekem is hasonló élményeim voltak.

Am remélem a Resident Evil 3 mellett jön a Dino Crisis 1-2 is. Most úgyis megint sláger a dínócucc :D
6.
6.
#1: +1

Nekem a RE3 Nemesis a legjobb Resi. És igaz, hogy többek szerint a második rész volt az, de elég sokan a harmadikra voksolnak.


Emlékszem, hogy 2000 Március 15-én vittem végig és 14 óra 53 perc volt.
5.
5.
Beni2003
Tudom nem Capcom, de a Final Fantasy 7 Remake-el mi van? Mármint azt lehet tudni, hogy kb. hol tart a fejlesztés?
4.
4.
TDavid22
En egy resident evil outbreak-el is tolnam mert anno nem volt lehetossegem az online reszehez csak a offline reszet tudtam tolni de persze, a 3 is johet :)
3.
3.
Stranger
Sztem a generáció végére már tök felesleges belekezdeni. Köv. gen elég durvát fog ugrani, sokkal nagyobbat mint a mostani. Vagy majd nézzük ahogy 2020-ban megjelent felújítás kap egy remake-et 2025-ben is? Fasza lesz ha az összes fejlesztő ezzel lesz elfoglalva. xd
2.
2.
Matt94
#1: Nekem is ez jutott egyből eszembe.
1.
1.
piskóta
Remélem jön a 3. rész is, azt nagyon bírtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...