Interaktív videót kapott a Telltale Walking Deadje

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a The Walking Dead: The Final Season, nem árt tehát ismét végigfutni Clementine hosszú, nehéz döntésekkel teli történetén. A Telltale interaktív Story Buildere erre ad most lehetőséget, a végén pedig még egy mentést is kaphatunk.

Sokat megjárt már 2012 óta a Telltale-féle The Walking Dead Clementine-ja, nem csoda, ha hat év után kicsit ködös már a memóriánk - ezen segít a Telltale Story Buildere. Ez az interaktív videó sokat segíthet azoknak, akik ismét visszatérnek majd az utolsó fejezetre, kiváltképp akkor, ha nincsenek már meg a korábbi évadok mentései.

Amellett, hogy a videó kicsit megmozgatja az emlékezetünket a korábbi események lehetséges válaszaról, a végén lehetőségünk lesz letölteni a saját történetszálunkat is, ezt pedig később a The Final Seasonbe importálva saját mentésfájlként is használhatjuk majd.

A The Walking Dead: The Final Season első fejezete augusztus 14-én kerül a polcokra. Kezdetben PC-s, Xbox One-os, PlayStation 4-es és Nintendo Switches verziók várhatók.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...