Atlas - kalózos játék az ARK készítőitől

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Tengerre, szárazföldi kutyák! Kiszivárgott a Studio Wildcard legújabb projektjének első előzetese. Elátkozott szigetek, mélyre ásott kincsek, no meg egy jókora hajó, amivel átszelhetjük a habokat - mi több kell ennél?

Idő előtt került fel az internetre a Studio Wildcard legújabb játékának első bemutatója. Az Atlas első ránézésre a Sea of Thieves és az ARK: Survival Evolved szerelemgyerekének tűnik. Egy gyönyörű trópusi világot fedezhetünk majd fel, ami a látottak alapján dugig van a klasszikus kalózregények összes nélkülözhetetlen elemével.

Építsünk saját hajót és hódítsuk meg a vizeket! Az előzetes alapján komoly tengeri harcokra számíthatunk, mind a gép, mind pedig az ellenséges játékosok ellen. Nem hiányozhatnak persze az elásott kincsesládák, az elátkozott matrózok és persze helyet kap majd egy jó adag részeg párbajozás is. Emellett láthatunk pár kevésbé megszokott játékelemet is - a medvével hajtott harciszekér például egyből a kedvencünk lett. Mindez, pedig egy olyan élettel teli világban, ami annyira fájón hiányzik a Sea of Thievesből. Nem árt majd tehát figyelemmel kísérni az ARK fejlesztőcsapatának a munkáját.

9.
9.
#4: Egy játék nem csak a megjelenés napjától inspirálhat egy másikat. A Sea of Thieves is már több mint 3 éve lett bejelentve.
7.
7.
PiszkosFred
#5: Hat hja, kellett a penz a jogi hiszti miatt. Bar ketsegtelen, hogy abba a felkesz "szarba" tobb orat tettek bele az emberek (nyilvan a jelenlevo a melyentisztelt kivetel), mint a tobbi AAA jatekba osszesen. :)
5.
5.
Ooorky
Ez is egy hányadék félkész sz*r lesz, mint az Ark amihez volt képük Early Access alatt DLC-t árulni?
4.
4.
shooter1234
Ez a bejelentés megmagyarázza azt, hogy miért késtek ennyit az ARK Dlc -i. Ezt nem most áltak neki fejleszteni, hanem minimum 1 éve, de lehet hogy több, szóval, nem hinném hogy a sea of thieves ihlette meg őket, mivel akkor még kint sem volt a játék, mikortól ezt már fejlesztik.
3.
3.
Slik
na mi tortent, eddig volt vagy 2 ismert kalozos jatek most meg mar futoszalagon erkeznek
kar, hogy egyik sem valami single jo storyval
2.
2.
crytek
Gondolom ez is multis shit mint az ark...
1.
1.
pszihoapu
:D
darabosabbak az animaciok, mint a tizenakarhany eves WoW-ban.
egyebkent meg egy az egyben sea of thieves kopi-paste.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...