Duplacsövű shotival erősít a Fortnite

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 7.
  • Letöltés
Link másolása
Az Epic olyan szorgosan tolja az újabbnál újabb frissítéseket a Fortnite-ba, hogy azzal alig bírunk lépést tartani. A nemrég élesedett 5.20-as frissítés többek közt egy új sörétest és egy ideiglenes játékmódot hozott a battle royale-játékba.

A Fortnite-vonat megállíthatatlanul zakatol és az Epic Games javára szóljon, hogy mindent meg is tesznek azért, hogy egy percig sem unatkozzanak a játékosok. A szinte hetente új tartalommal érkező frissítések rendületlenül jönnek – a minap élesedett v5.20-as update például egy új fegyverrel és játékmóddal teszi izgalmasabbá a túlélést.

A Double Barrel Shotgun könnyen a közelharci fegyverek új királya lehet. Ugyan csupán kétszer lesz alkalmunk elsütni újratöltés előtt, ha viszont betalálunk, akkor azzal könnyen egyből térdre kényszeríthetjük az ellenfelünket. Az új sörétes kizárólag Epic és Legendary kvalitásban lesz majd elszórva a pályán, ezt pedig tükrözi a páratlan tűzereje is.

Egy új ideiglenesen elérhető játékmóddal is bővült a Battle Royale szekció. A Steady Storm biztos nem lesz a kemperek kedvence, ugyanis itt kénytelenek leszünk folytonos mozgásban maradni. A térképet lassan elnyelő vihar állandóan a nyomunkban lesz, 15 perc alatt pedig teljesen elfedi majd a játékteret.

A Save the World játékosai sem maradnak törődés nélkül – hozzájuk ellátogat majd Ragnarok, a Sötét Viking is. Ez az új játszható karakter a földet felhasítva csaphat majd szét az ellenséges horda közt. Persze sok egyéb technikai javítás is helyet kapott a frissítésben, amely mindkét játékmódot érinti. Ha szeretnétek mélyebben beleásni magatokat a patch note teljes listájába, akkor kattintsatok ide.

2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Azt az egyet frissítgetik szezonokként. Nem mondom, hogy muszáj lenne még egy pálya, kellő méretekben kapja az újítást az az egy. Mondjuk személy szerint már nagyon ráuntam a játékra, de nem mondanám, hogy az egy darab pálya miatt.
1.
1.
ollie92
Valami fotnájt huszár eltudná nekem magyarázni, hogy ehhez a játékhoz miért nem jön tartalom ? Csak kagyi skinek meg néha napján 1-2 fegyver ? Annyi millió után semmi hír új pályáról ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...