Deathgarden - hamarosan korai hozzáférésben

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 9.
  • Korai verzió
Link másolása
A Behaviour Interactive aszimmetrikus multira fókuszáló címe a jövő héten startol el a Steam Early Access kínálatában. Helyszínünk a beszédes nevű Halálkert, ahonnan a futóknak el kell menekülniük - ezt persze a vadász nem hagyja.

A Dead by Daylight fejlesztőinek új játékában a nagy puskákkal felszerelt vadász a futókat üldözi. Utóbbiak gyorsabbak, de nincs fegyverük, ami persze nem jelenti azt, hogy teljesen védtelenek. Nyílpuskáikkal semlegesíthetik a vadász kütyüit, céljuk pedig az, hogy elmeneküljenek a véletlenszerűen generálódó kertből.

A Behaviour Interactive bejelentette, hogy a Deathgarden augusztus 14-én landol a Steam Early Access kínálatában 30 dolláros áron. Fontos, hogy már a kezdetektől fogva stabil játékosbázissal rendelkezzen a cím, ezért az anyag az első héten ingyenesen játszható lesz.

Érdekes csavar, hogy a hunter a puskájával csak ártalmatlanítja a runnereket, kivégezni csak akkor tudja őket, ha elhurcolja a pálya egy bizonyos pontjára és ott megvárja, míg az időzítő lejár. A kiütött futókat a csapattársaik feléleszthetik.

A korai hozzáférésű változat egy új játékmódot, a Gather and Delivert is tartalmazza, emellett éjjeli pályákat is kapunk, valamint egy komplett fejlődési és testreszabási rendszer is bekerül a kalapba.

Akik augusztus 14-ig előrendelik a Deathgardent, automatikusan a Deluxe Editiont kapják meg felár nélkül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...