Deathgarden

Új játékkal jelentkeznek a Dead by Daylight alkotói.
1574528400

Ingyenes lett a Deathgarden, de nincs ok az örömre

Hatalmas bukás lett a Dead by Daylight alkotóinak legújabb játéka, a Deathgarden: Bloodharvest, hiszen az aszimmetrikus multis cím még a hivatalos megjelenés előtt elveszítette az összes játékosát. Most mindnyájan kipróbálhatjuk a lelőtt projektet.
1534140044

Deathgarden - így élj túl futóként

Holnap jelenik meg a Steamen a Dead by Daylight fejlesztőinek új multis címe, a Deathgarden. A játék a lassú, de erős vadász és a gyors futók közti összecsapásokra koncentrál. Most az utóbbiaknak szolgálhatunk tippekkel.
1533812430

Deathgarden - hamarosan korai hozzáférésben

A Behaviour Interactive aszimmetrikus multira fókuszáló címe a jövő héten startol el a Steam Early Access kínálatában. Helyszínünk a beszédes nevű Halálkert, ahonnan a futóknak el kell menekülniük - ezt persze a vadász nem hagyja.
1525802444

Holnap indul a Deathgarden alfatesztje

A Dead by Daylight készítőinek új aszimmetrikus multiplayer címét már holnap kipróbálhatják a szerencsések, ezen a héten ugyanis zárt alfatesztet kap a Deathgarden. Ha feliratkoztál rá, érdemes csekkolni a postaládádat!
1522857639

Deathgarden - itt vannak az első látnivalók

A múlt héten leleplezett Deathgarden a Dead by Daylight fejlesztőitől jön, és az első részletek alapján úgy tűnik, a srácok maradnak a kaptafánál. A játékban az erős, de lomha vadászok csapnak össze a futókkal.
1522389600

Deathgarden - új játék a Dead by Daylight alkotóitól

Új játékon dolgoznak a Dead by Daylight alkotói, melyről egy teaser segítségével rántották le a leplet. Ráadásul a játék fejlesztése már kései fázisban lehet, mivel jövő héten kipróbálható lesz a PAX Easten.