Red Dead Redemption 2 - itt az első gameplay trailer

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 9.
  • Videó
Link másolása
A Rockstar magabiztosan várja a Red Dead Redemption-sorozat második epizódjának a megjelenését, így nem meglepő módon egészen sokat váratott magára a játék első játékmenet-bemutatója.

Sokat kellett rá várni, de a látottak alapján megérte. A most befutott Red Dead Redemption 2 játékmenet-előzetes ugyanis alaposan, több mint hat percen keresztül részletezi a második rész legfőbb újdonságait. Bemutatkozik egy csomó gyönyörű, vadregényes helyszín, ízelítőt kapunk a minijátékokból, megismerkedhetünk a társainkkal és persze az átalakult harcrendszer is megmutatja magát.

Hangsúlyos szerepe lesz a vadászatnak és a lovunknak, továbbá táborunk is lesz, ami egyfajta központként fog funkcionálni. Szabadon bejárhatjuk a játékbeli világot, a városok dinamikusan fognak fejlődni, így később visszatérve akár már azzal is szembesülhetünk, hogy új boltok nyíltak. Ránk lesz bízva, hogyan élünk ebben a világban, lehetünk balhékerülők, de persze rosszfiúként végig is rabolhatjuk a városokat.

A Red Dead Redemption 2 idén október 26-án jelenik meg Xbox One-on és PlayStation 4-en. 

50.
50.
Yanez
49.
49.
medson
Erősítem az ízlésficamosok táborát :). Engem valahogy ez az egész western téma sosem fogott meg, legyen szó filmekröl, játékokról vagy akármiről. Ettöl függetlenül kipróbáltam és elismerem hogy egy jól megcsinált game és részletgazdag, de nem tud lekötni egyszerüen.
48.
48.
br1Koo
#47: Az ízlés kérdése csupán a személyek beállítottságainak a függvénye. Valakit a Fast and Furious filmek kötnek le valakit a Ragyogás, valakit meg mondjuk a 1915. Valakinek van szeme, füle és érzéke a részletek értékeléséhez, valakinek meg ez nem annyira fontos és csak valami arcade cuccot akar tolni, amibe mindig ugyanaz a slussz poén. Nem vagyunk egyformák.
47.
47.
kamgecam
#44: Az igaz hogy az szubjektív, kinek mi tetszik, kinek mi az ízlése. Viszont van az embernek egy objektív mérője is és ha nem is tetszik egy játék attól még elismerem a nagyszerűségét. Pl ahogy Yanez van a Witcher 3-al. Az új Ac-k ennek (RDR)a közelében sincsenek és ez nem ízlés kérdése. Persze senki nem lesz rosszabb vagy jobb hogy mi tetszik neki, kinek mi jön be. Ezzel teljesen egyetértek veled! :)
46.
46.
RangerFox
44.
44.
delphijos
Már csak azért nem bánom az X-et, mert az RDR meglepően szép rajta. És fillérekért be tudtam újra szerezni. Egyébként mg ízlésekről kár vitatkozni. Én pl. egyáltalán nem voltam annyira oda a Witcher3-tól és a GOW-tól sem, ellenben például imádom a Persona 5-öt, amiről meg alig esik szó. Na és ?
43.
43.
gorbesz
De jo hogy vettem prot meg hdr tvt, ez a game ordit a platinazasert. Nem sok jatekbol ordit igy a hangulat
42.
42.
balazska01
A Rokstar-ban idén sem fogunk csalódni...úgy tűnik. Azt a minõsèget kapjuk amit megszoktuk. Ha eddig volt kèrdès, màtol nincs. Elsõ napos vètel. Ahogy az elõzõ rèsz is az volt....
41.
41.
Yanez
#34: Rayman Legends kiplatinázva psp és ps4-en is! Origins csak psp-n.
40.
40.
br1Koo
Rockstar játékban nincs szintlépés, se ezerfajta képesség. Pont ezért jók a játékaik, mert nincs izzadtság szagúk, nem vállalják túl magukat, egyszerűen csak elképesztően kidolgozott világgal és atmoszférával rendelkeznek, karöltve a magabiztosan dübörgő gameplay-jel.
GTA 6-ot nem kapunk, de nem is sajnálom, ahogy nézem ez a játék ismét komolyan feltolja a mércét a következő 6 évre biztosan.
Várjuk szeretettel.
39.
39.
Max3000
#35: Igen egyébként nem mindegy,hogy max payne vagy tomb raider,mert még az egyik tényleg csak a lövöldéről szól,addig a másik a kalandról legfőképp.Ezért nem lesz fps a fallout sem mert fps a doom.
38.
38.
Max3000
#36: ...És egyikőtök sem nyert.Ez nem egyéni preferencia.
36.
36.
Zoli0507
#30: Èès te nyertèl. Pontosan, ki minek hìvja.

Max 3000-nek ès a többieknek.
A videòbòl èn ezt szűrtem eddig le;
Lesznek benne kèpessègek, amiket gondolom szintlèpèssel oldunk majd fel.
Lehet benne lovat "fejleszteni" hogy több loot-ot bìrjon el, (vagy akàr hogy gyorsabban, kitartòbban vàgtàzzon)
Lesz egy fő story valamint mellèk küldetèsek, illetve "random" küldetèsek amiket hallgatòzàssal is fel lehet feloldani. Illetve mellèk küldetèseknèl rànk lesz bìzva hogy milyen utat vàlasztunk ahoz hogy megcsinàljuk.
Utunk soràn Random segìthetünk embereken, vagy èppen nyìrhatunk ki. Ezek befolyàsolni fogjàk a storyt illetve a vilàg viszonyulàsàt hozzànk, lehet valaki testvèrèt nyìrtuk ki vaaagy èppen segìtettünk rajta.......
Kutakodàssal, hallgatòzàssal rejtett kincsekre tehetünk szert. Pàrbeszèdeknèl rajtunk àll mit vàlaszolunk, kèrdezünk, közlünk. Vadàszat, horgàszat is lesz benne ès a zsàkmànyt el lehet majd adni vagy a felszerelèsünket upgrade-jük. Valamint verekedhetünk a helyi "bikàval" (pont mint a Witcherben), pènzèrt ès hìrnèvèrt.
Lesz benne bordèlyhàz ahol jòkat kufircolhat a karakterünk.
Biztos pàr dolgot kihagytam de ezek a jàtèkelemek, mechanikàk nem èppen egy UC-re vagy TR-re emlèkeztetnek.
35.
35.
kekesi
#31: Sőt, a tps vagy fps rövidítés sem a kameraállásra vonatkozik, hanem műfajra, ugynis az s betű shooter szót jelöli.
A kamera állása szerint fpp vagy tpp lehet, ebben az esetben az utolsó p egyenlő a perspective szóval.

A RDR pedig nem rpg, inkább egy nyílt világú akció-kalandjáték, mely third person nézettel operál. Klasszikus értelemben vett szerepjáték pl. a Fallout 1,2,NV vagy az általad említett Planescape.

Egyébként igen, a W3 elég távol áll a hagyományos rpg játékoktól, jóval kötöttebb mint azok. (Ettől még remek játék.)
34.
34.
kamgecam
#27: Szégyelld magadat Yanez hogy képzeled hogy szar ízlésed van??? Ja hogy a csajoknak tartogatod a jo ízlésedet Te kis komisz! :D ....Am a Rayman Legends viszont tényleg örök. Látom sokszor azzal nyomod évek ota visszatérő játékod. Szoval fel a fejjel, annyira nincs is szar ízlésed. :)
33.
33.
kamgecam
#18: Az utolso mondatod nagyon szimpatikus, mert legalább kiállsz magadért. A RDR első részével én is úgy voltam mint Te,szoval nekem sincs jobb ízlésem mint neked :) de attol még hogy személy szerint nem fogott meg, láttam hogy különleges, egyedi alkotás és nem tucat játék mint az ea, ubi stb. játékai. Bár ubisoft-nak is vannak kiemelkedő játékai, az Ac már egyre kevésbé tartozik közéjük. Bár nyilvánvalo hogy még mindig minőségi alkotások, tisztes iparosmunkák de ezzel szemben már ebben a gameplay-ben látszik hogy a RDR 2 új szintre emeli az open-world műfajt és nemcsak tisztes iparosmunka lesz hanem innovatív ötletekkel teletűzdelt mestermű. Tök mindegy hogy nekem tetszik vagy sem, ez egy egyszerű tény amit a képernyőn láthatunk. Az viszont tök jo hogy nem állsz be a sorba, a kicsinyes, sértődékeny virágszállak közé hanem vállalod magad! Hajrá! :O)
32.
32.
Yanez
#28: Azt, hogy egy ow tps. Mint pl egy UC vagy TR, csak ugye ow.
31.
31.
Max3000
#30: A kamera állás egy dolog.A műfaj megint egy dolog.

tps játékok a max payne vagy a gears of war.

RPG például divinity original sin vagy Planescape: Torment

A witcher 3 is inkább akció-rpg,mint keményvonalas rpg.
30.
30.
Josi21
#28: Nem akarok kukacoskodni de ezt inkább Tps- nek hívják, de lehet szerepjáték (rpg) is... Kinek mi. ;)
29.
29.
Max3000
#28: Igen.Azt,hogy egy nagyon jó akció-kaland játék lesz.
28.
28.
Zoli0507
22,25; összegeznètek(vagy felsorolnàtok) nekem hogy a gameplay-ből mit szűrtetek le.
27.
27.
Yanez
#17: Én is letettem az RDR-t kb 3 óra folytonos nyüstölés után. Szaladtam is vissza vele a boltba. Úgyhogy most már ketten vagyunk szar ízlésűek. :P Bár azt hozzátenném, hogy a Raymanen kívül én rühellem az Ubi játékait.
25.
25.
Yanez
#22: Lol pont ezt kérdezném én is tőle, ahogy a kommentet olvasom. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...