Brutálisan sikeres a Steamen az új Monster Hunter

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 10.
  • Biznisz
Link másolása
Az idei év legjobb startját produkálta a Steamen a Monster Hunter World, amely az egyidejű játékosszámot tekintve is remek számokkal büszkélkedhet. Csak egy napja jelent meg a PC-s verzió, láthatóan sokan ki voltak éhezve a szörnyvadászatra.

Alig egy napja jelent meg a Steamen a Monster Hunter World, amely rögtön számos rekordot is megdöntött. A játék az idei év legjobb debütjét tudhatja magáénak a Valve rendszerében, hiszen 239 ezren játszottak vele egyidejűleg - ezzel a Kingdom Come: Deliverance-t is maga mögé utasította. A Warhorse szerepjátékával 95 ezren játszottak a premierkor.

Ezzel a számmal a Monster Hunter World a hetedik helyen találta magát a Steam játékosszámot vizsgáló listáján. Az már alap, hogy ez lett a Capcom eddig legsikeresebb PC-s kiadása, de a japán játékok közül az eddig csúcstartó Dark Souls 3-at is elverte az anyag.

Kíváncsiak vagyunk, hogy muzsikál a szörnyvadászós cím, amint lecseng a megjelenés körüli őrület!

14.
14.
crytek
Sajnos nincs már steamspy így sose tudjuk meg mennyi fogyott steamre :(
13.
13.
Elijah Baley
#12: https://goo.gl/images/LTo5V5
12.
12.
Extol
#8: NMS-ról le lehet szállni, az egy jó játék.
10.
10.
Duken
#9: +1 Brutálisan mély harcrendszere van.
9.
9.
p3ti
#8: Nem új cím, max PC -n. Amúgy meg k*rva jó játék. Meg kell ismerni, meg kell tanulni vele játszani. Én nekem az utóbbi évek legeslegnagyobb pozitív csalódása. 400 Óra játék idő van mögöttem, ami még "csak" most kezdett kifulladni. Úgyhogy sztem nagy siker lesz, konzolon már bizonyított, szvsz hozni fogja a várt magas eladásokat és megérdemelten. Utóbbi idők legjobb coop multija!
8.
8.
hedzsooo
Mondjuk a "No Man's Sky" is brutálisan sikeres volt a Steamen, szóval jó lenne már megérteni, h ez sem jelent semmit... Új, felkapott cím, ezért játszák most ennyire de egyébként ezer sebből vérzik. Mondjuk majd pár patch + 40%-os steames akció keretén belül már lehet én is beszerzem majd. :)
6.
6.
leviske
#3: Tudtommal régóta az a baj vele, hogy egy szálat terhel. Így jól optimalizált játékok futási teljesítményét is drasztikusan rontja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...