Brutálisan sikeres a Steamen az új Monster Hunter

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 10.
  • Biznisz
Az idei év legjobb startját produkálta a Steamen a Monster Hunter World, amely az egyidejű játékosszámot tekintve is remek számokkal büszkélkedhet. Csak egy napja jelent meg a PC-s verzió, láthatóan sokan ki voltak éhezve a szörnyvadászatra.

Alig egy napja jelent meg a Steamen a Monster Hunter World, amely rögtön számos rekordot is megdöntött. A játék az idei év legjobb debütjét tudhatja magáénak a Valve rendszerében, hiszen 239 ezren játszottak vele egyidejűleg - ezzel a Kingdom Come: Deliverance-t is maga mögé utasította. A Warhorse szerepjátékával 95 ezren játszottak a premierkor.

Ezzel a számmal a Monster Hunter World a hetedik helyen találta magát a Steam játékosszámot vizsgáló listáján. Az már alap, hogy ez lett a Capcom eddig legsikeresebb PC-s kiadása, de a japán játékok közül az eddig csúcstartó Dark Souls 3-at is elverte az anyag.

Kíváncsiak vagyunk, hogy muzsikál a szörnyvadászós cím, amint lecseng a megjelenés körüli őrület!

15.
Vityo82
#12: Egy elfogadható játék lett a NEXT óta. Semmi több. De ami addig volt az egy 1es skálán jó ha 4 pontot elért.
14.
crytek
Sajnos nincs már steamspy így sose tudjuk meg mennyi fogyott steamre :(
13.
Elijah Baley
#12: https://goo.gl/images/LTo5V5
12.
Extol
#8: NMS-ról le lehet szállni, az egy jó játék.
11.
Vityo82
#9: Rá fogok nézni egy akcióban X-en de jelenleg azon kaptam magam hogy mindjárt itt a Tr, a Spider és a RDR, és mégis borzalmas lemaradásban vagyok... GoW még tolás alatt, Horizon Zero-t annó félbehagytam újrakéne kiegestül, Uc4 kiegre még rá se néztem, Yakuza 6 szinte el se kezdve, és akkor még az olyanok mint a Prey, Ac mind félretéve...
10.
Duken
#9: +1 Brutálisan mély harcrendszere van.
9.
p3ti
#8: Nem új cím, max PC -n. Amúgy meg k*rva jó játék. Meg kell ismerni, meg kell tanulni vele játszani. Én nekem az utóbbi évek legeslegnagyobb pozitív csalódása. 400 Óra játék idő van mögöttem, ami még "csak" most kezdett kifulladni. Úgyhogy sztem nagy siker lesz, konzolon már bizonyított, szvsz hozni fogja a várt magas eladásokat és megérdemelten. Utóbbi idők legjobb coop multija!
8.
hedzsooo
Mondjuk a "No Man's Sky" is brutálisan sikeres volt a Steamen, szóval jó lenne már megérteni, h ez sem jelent semmit... Új, felkapott cím, ezért játszák most ennyire de egyébként ezer sebből vérzik. Mondjuk majd pár patch + 40%-os steames akció keretén belül már lehet én is beszerzem majd. :)
7.
Vityo82
#3: Nem, azért mert terheli a rendszert és problémákat okoz. A vásárlókat szopatják vele.... A pc-sek helyében mindent bojkottálnék amibe még beleerőltetik. Az eladások nem nőttek, a denuvo-t is feltörik, egyedül a vásárlók szívnak vele.
6.
leviske
#3: Tudtommal régóta az a baj vele, hogy egy szálat terhel. Így jól optimalizált játékok futási teljesítményét is drasztikusan rontja.
4.
kindzsal
#3: Nem eppen. Egyebkent meg ezer mas sebbol is verzik, gondolom idovel javitjak.
3.
RangerFox
#1: Mármint azért szidják, mert még nem törték fel. ;)
1.
kindzsal
Meg szerettem volna venni, de vegyes ertekelesen all es maris van 50 Euronyi DLC hozza, ami remekul vetiti elo a Capcom Politikajat. Ugyhogy en a Square-nek dobtam be a penzt a TR-re.

Ja es szidjad a Denuvot mint a szart.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...