Fallout 76 - így szabhatjuk testre karakterünket

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi nagy quakeconos Fallout 76-bemutató során láthattuk először a játék S.P.E.C.I.A.L.-rendszerét, amely a szokásos pontosztogatás mellett ezúttal kártyákkal spékeli meg a fejlődést. Íme, minden, amit tudni érdemes!

A posztnukleáris senkiföldje ritkán kedvez a szelíd szívűeknek. Erősnek, ügyesnek, karizmatikusnak és okosnak kell lennünk, ha a túlélés a célunk, a Vault-Tec pedig tudja, hogy mitől lesz valaki igazán S.P.E.C.I.A.L. A korábbi játékokban megismert fejlődési rendszeren túl különféle kártyákkal erősíthetjük majd a képességeinket - ezt mutatja be a Vault-Tec következő oktatóvideója:

Persze mindezt és még sok mást élesben is lecsekkolhattok. A tegnapi panelen Todd Howard mesélt az új fejlődési rendszerről, illetve a Bethesda csapata bemutatta a QuakeCon közönségének azt is, hogy milyen további testreszabási lehetőségeink lesznek a Fallout 76 online színterén.

A Fallout 76 november 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

28.
28.
PiszkosFred
#27: Na latod, vegre valamiben egyetertunk.
27.
27.
Max3000
#24: Köszi,most aztán jól megmondtad.Az az igazság,hogy kezdek hinni abban a statisztikában,hogy a gamerek nem az átlag feletti IQ-ból kerülnek ki.(szépen fogalmazva)
26.
26.
Ooorky
#24: Gamer oldalak általában az autisták fő gyülekezőhelyei, ezt ne feledd mikor ide írsz :D
25.
25.
PiszkosFred
#24: *5 perc figyelmet

#giveuseditbutton
24.
24.
PiszkosFred
#21: Most vagy megjatszod itt a megkeseredett troll szerepet, aki kenyszeresen keresi az perc figyelmet, vagy tenyleg az vagy. Nem tudom, de sajnalom, hogy nem tudunk ertelmesen kommunikalni egymassal.

A bohoc jelzot koszonom, reszemrol megtiszteltetes.
23.
23.
Fata Morgana
#22: UI.
Ennek fényében kik is a bohócok??:)))
22.
22.
Fata Morgana
#10: Kb. mindenki tudja mi az az egyéni vélemény.
A vicc az egészben hogy 10perc játékmenetből ( egy olyan játéknál ami feltehetően nem is érdekli őket) szűrik le azt "nagyon korrekt" egyéni véleményt, szerinted ez mennyire reális??
Mintha 2 nap alapján alkotnék véleményt egy egész életről.
21.
21.
Max3000
#19: Igen,ilyen egyszerű.De még rengeteg két külön fogalommal lehetett volna játszadozni,akkor sem biztos,hogy megértetted volna a dolgokat.Kinyilatkoztathatjuk például a saját véleményünket is.De aki egy alapjában videojáték cikk alatt kifejti nem tetszését és a másik egyénnek nem egyértelmű,hogy saját vélemény,ott eleve nagy a baj.Az ilyen bohócok kedvéért meg nem fogja senki minden mondatát szerintemmel kezdeni.
20.
20.
Diabolis83
19.
19.
PiszkosFred
#17: Latod, ilyen egyszeru, megtanultad, megertetted. A "szerintem" egy roppant kifejezu es hatalmas vitakat megelozo kifejezes. Koszonom, hogy hasznaltad.
18.
18.
Max3000
#12: Egyéni vélemény=/=disznóvágás
17.
17.
Max3000
#13: Na,szerintem azért ezt ti húzzátok túl.Senki nem hülyézett senkit,no meg a vélemények alapján azt látom,hogy nem bonyolult dolgokat kritizáltak és nem mentek messzire sem.Konkrétan az első 3 kommentben semmi kivetnivalót nem látok,a negyedikben meg azt sem lehet leszűrni mire gondol az illető.


Inkább fölösleges a 11-es 12-es komment a tieddel együtt amik mégcsak a valóság közelében sincsenek.
15.
15.
delphijos
#14: Bocs, de azért a példáid egész mások. Itt pl. mondjuk a játékmechanika van kritizálva ( ami ennyi alapján azért nem biztos hogy így megitélhető ) és nem az hogy maga a játék / stílus nem tetszene. Az hogy mondjuk a Pokemon játék nem nekem való azt én is meg tudom ítélni megjelenés elött. De itt azért nem erről van szó.....
14.
14.
hadzsime
#13: Ennyi videó alapján azért már nagyjából csak meg lehet mondani, hogy tetszeni fog-e neked a játék vagy nem. Nem kell kipróbálnom a Minecraft Story Mode-ot vagy a Hello Kitty kalandjait, hogy rájöjjek arra, hogy nem az én stílusom.
Egyébként én nem látom, hogy hülyézne itt bárki is.
13.
13.
Diabolis83
#10: És akinek nem az a véleménye ami nekik, az hülye. Ezzel van a baj, nem a véleményükkel. Másrészt, miért kell elítélni valamit, amit még teljes egészében nem is láttak? Én is írjak véleményt róluk a kommentjeik alapján, anélkül, hogy ismerném őket? Akkor aztán lenne hőbörgés :D
12.
12.
PiszkosFred
#10: Egyeni velemeny =/= kinyilatkoztatas.
11.
11.
godach
#10: Én tisztában vagyok vele és el is fogadom, csak nem monden hírnél egy olyan játékról, személyeskedve és görcsösen kapaszkodva a saját állításaihoz, ami elvileg nem is érdekli. ;)
10.
10.
Max3000
#9: Nem jósok,csak a saját véleményük.A vicc inkább az,ahogy itt a 7-es 8-as kommentelő és te,nem tudjátok mit jelent az egyéni vélemény.
9.
9.
Fata Morgana
#7: Tudod ezek jósok, simán megmondják a jövőt, ja és számíts erre minden Fallout76-os hírnél.:)

7.
7.
Diabolis83
Imádom. Húzzátok le előre a játékot, megjelenés után pedig fröcsögjetek ezerrel, hogy ti előre megmondtátok milyen szar lesz. Aki pedig nem ért veletek eggyet, az természetesen ízlésficamos hülye....
4.
4.
ollie92
ú bazzeg, ez egyre rosszabbnak tűnik. Fogják ezt még valamivel überelni ?
3.
3.
Hab
#2: Azért itt elég jól büntetik majd a gankelőket. Ha valaki nem viszonozza a tüzelést, és ennek ellenére megölöd, akkor körözött bűnöző leszel, nem kapsz semmi jutalmat. Vörös csillag jelöl majd a térképen és ez akkor is látható lesz ha lopakodsz. A bounty pedig a gyilkos pénzéből jön le. Lesz pacifist flag, amit ha bekapcsolsz nem tudsz véletlenül rálőni az emberre, pl.: hiába ugrik be eléd valaki amíg szörnyekkel harcolsz.
2.
2.
Kolompár Tarzan
A kártyás rendszer a Warframe-re emlékeztet, és abban nagyon jó. Ha azt másolták, akkor remek lesz.

Az, hogy az egész térkép olyan lesz, mint a Division-ben a Dark Zone, meg egy faszság. Ott sem működött, itt is szar lesz.

De majd a bétában minden kiderül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...