Idén ősszel feltámad a Jagged Alliance

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Négy év után visszatér a népszerű körökre osztott stratégia, és reméljük, hogy a Jagged Alliance: Rage! sokkal jobb lesz, mint a legutóbb megjelent, pocsék Flashback. A már ismerős karakterekből álló zsoldosainkat visszük a csatatérre.

A Cliffhanger Productions és a HandyGames bejelentette a valaha szebb napokat sorozat következő részét, amely Jagged Alliance: Rage! címen fut. A szériára jellemző körökre osztott harc és mély taktikai lehetőségek ezúttal is visszatérnek, és mindent megfejelnek némi kalandjátékos elemmel is.

A játék húsz évvel az eredeti Jagged Alliance után játszódik. Hőseink már megvénültek, térdük sajog, reflexeik sem olyanok, mint régen. Ezúttal egy zöld pokolba, egy fülledt dzsungelbe tartanak, hogy teszteljék képességeik határait. Ivan Dolvich, Helmut "Grunty" Grunther, Kyle "Shadow" Simmons tehát újra az ellenséges vonalak mögött találják magukat.

Felszerelésük nem a legjobb, folyamatosan túlerővel kell szembenézniük, de a tapasztalt zsoldosokat maguk a játékosok segíthetik a missziók során.

A kétfős kooperatív módot is tartalmazó Jagged Alliance: Rage! idén ősszel érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Számítógépeken 20, konzolokon 30 dollárért vesztegetik majd.

1.
1.
Juha
Örülnék egy méltó folytatásnak, de ezt a cikket borzasztó volt olvasni. Komolyan nincs időtök átnézni publikálás előtt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...