Jagged Alliance: Rage! PC, PS4, XBOXONE

Zsoldosaink sajgó térdekkel, de elszántan indulnak küldetésre egy fülledt dzsungelbe.
1544202000

Háborús sztorikkal erősít a Jagged Alliance: Rage!

Elérkezett a nap, hogy több mint négy év kihagyás után visszatérjünk a zöld pokolba. Megroggyant hősökkel és sokáig halogatott megjelenési dátummal, de a mai napon végre befutott a Jagged Alliance: Rage!
1543932000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.
1537974012

Csúszik a Jagged Alliance: Rage!

A Cliffhanger Productions és a HandyGames mindenféle indoklás nélkül jelentette be ma délután, hogy az eredetileg erre a hétre tervezett premiert nem tudják tartani, így a játék csak decemberben mutatkozik be.
1537945200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.
1536224423

Megvan a Jagged Alliance: Rage! dátuma

Ez gyors volt! Az új Jagged Alliance-t még augusztus közepén jelentették be, de hamarosan már a premiernek örülhetünk. Első körben a PC-s verzió érkezik, majd novemberben a konzolos változatok is befutnak.
1534323600

Idén ősszel feltámad a Jagged Alliance

Négy év után visszatér a népszerű körökre osztott stratégia, és reméljük, hogy a Jagged Alliance: Rage! sokkal jobb lesz, mint a legutóbb megjelent, pocsék Flashback. A már ismerős karakterekből álló zsoldosainkat visszük a csatatérre.