Rainbow Six: Siege - itt az Operation Grim Sky

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Six Major Paris e-sport rendezvényen lehullott a lepel az Operation Gim Sky részleteiről. Egy átdolgozott térképet és két vadiúj operátort hoz majd a következő nagy tartalmi frissítés.

Alig hevertük ki az Operation Para Bellumot, szeptemberben máris újabb frissítéssel gazdagodik a Rainbow Six: Siege. Az Operation Grim Sky újabb két névvel bővíti majd az operátorok listáját, egy trükkös támadó és egy szilárd védekező karaktert kapunk majd. A Ubisoft csapata persze volt olyan rendes, hogy összedobott egy gyors bemutatót róluk - lássuk tehát, hogy mire számíthatunk a közeljövőben:

A támadó csapatot Maverick erősíti majd, aki könnyen meglephet majd bárkit a legjobban bevédett falakon keresztül is. Az amerikai operátor az úgynevezett Suri Torchcsal égethet lyukat szinte bármely felületre, mindezt pedig szinte teljes csendben teszi majd. Ne fordítsatok tehát hátat a megerősített falaknak, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor kukucskál be a Grim Sky legújabb üdvöskéje.

A védőknek sem kell kétségbe esni, hiszen megérkezett Clash. Ő az első defenzív operátor, aki pajzzsal állhat majd az ablakokon-ajtókon berobbanó ellenfelek útjába. A hatalmas átlátszó védelmi eszköz simán felfogja az ellenfél golyóit, emellett viszont hátékony lehet a közelharcok során is, hiszen egy több méteres hatótávolságú elektromos sokkoló is helyet kapott a benne.

Jókora átalakuláson megy át a Siege egyik klasszikus térképe is, a Hereford. A rework sokán szinte teljesen átalakul a map látványvilága - a patch után egy második világháborús katonai bázisra emlékeztet majd a már jól megszokott helyszín. A változtatás persze nemcsak vizuális, új járatok, útvonalak és akadályok is helyet kapnak majd az új iterációban, valamint bekerül egy teljesen új másodlagos lépcső is, így a támadóknak eggyel több opciójuk lesz a főépület felső emeletének megközelítésében.

Az Operation Grim Sky szeptemberben élesedik hivatalosan, de a tesztszervereken már most elérhető az új térkép és kipróbálható a két új operátor is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...