Csak jövőre jön a Bloodstained, nem lesz Vita-verzió

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 20.
  • Csúszás
Link másolása
Koji Igarashi egy kickstarteres helyzetjelentésben két rossz hírrel is szolgált: eszerint a Bloodstained: Ritual of the Night megjelenése átcsúszik 2019-re, és a PlayStation Vita-verzió sem készül el.

A Kickstarteren helyzetjelentett Koji Igarashi a Bloodstained: Ritual of the Night kapcsán, azonban csak rossz hírekkel tudott szolgálni ezúttal.

Az első bejelentés szerint a játék mégsem jelenik meg idén, Iga szerint a Kickstarter-kampányuk támogatóinak kiadott bétaváltozat (illetve az arra küldött visszajelzések) alapján döntöttek úgy, hogy ráférne még a játékra néhány hónap extra fejlesztési idő. Hogy mikor érkezik pontosan a Bloodstained, azt még nem tudni, a készítők csak a 2019-es időpontot jelölték meg ezúttal.

További rossz hír, hogy elkaszálták a játék PlayStation Vitára szánt változatát. Iga szerint azért döntöttek így, mert "a Sony a Vita kivezetésére készül, leállítja a dobozos játékok árusítását, és az online store-ból is kivezet bizonyos támogatási funkciókat". Azok a játékosok, akik Vitára rendelték meg a Bloodstainedet, választhatnak: vagy egy másik platformra kérik a játékot, vagy visszakérhetik a pénzüket.

A Bloodstained jelen állás szerint PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre készül.

3.
3.
zola2000
Egyébként több Kickstarter játék is készül PS vitára (is) meg ha most komolyan 35 játékot lőnek le emiatt? akkor ebből botrány lesza fejlesztők részéről is,, ami azután a botrány után hogy a Sony bezárta a ps4es fortnite (és többi multis játék) accountokat (nem támogatják a crossplatform multit) + megtiltotta a super seducer és omega labirinth megjelenését (mert metoo van, ezeken megint sokan felháborodtak)

Szóval elég fura dolgokat csinál a Sony manapság...

Ja meg eddig 150ezer PS vitát adtak el japánban még pár tízezret Ázsia többi részén (bár az én vitám is Ázsia import mert ide már régóta nem szállít a Sony hivatalosan) alóluk kilövi a Sony a storet, vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsések?

Gondolom nemsokára fog nyilatkozni a Sony hogy mi van, mert a külföldi oldalakon oltári a felháborodás.
2.
2.
zozo76hun
ez mar a kis konzol halal-tanca. lassan-lassan eltunik, eggye valik a ter-ido koontinummal. olyan helyre er ahol elmosodik a hatar a ter es ido sikjan. vegul egy hatalmas robbanas razza majd meg a galaxist, es igen, egy uj csillag szuletik!
1.
1.
zola2000
"azért döntöttek így, mert "a Sony a Vita kivezetésére készül, leállítja a dobozos játékok árusítását, és az online store-ból is kivezet bizonyos támogatási funkciókat"

https://www.handheldplayers.com/upcoming-games/upcoming-ps-vita-games-2019/

WTF akkor ezek a játékok sem fognak már megjelenni vitára?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...