GC 2018: Life is Strange 2 - menekülés a vadonba

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Végre lerántotta a leplet a Dontnod a Life is Strange 2 főszereplőiről; a Gamescomon bemutatott új előzetes során megismerhetjük Seant és Danielt, a két testvért, akik más választás híján egy hosszú-hosszú menekülésbe kezdtek.

A Life is Strange 2 felvezetőjeként beharangozott The Awesome Adventures of Captain Spirit vége lényegében több kérdést vetett fel a történet folytatásával kapcsolatban, mint amennyit ténylegesen megválaszolt, így a rajongók számára az új előzetes számos izgalmas részletet tartogat.

A játék ezúttal a testvéri kötelékre fókuszál, mely során a 16 éves Sean, illetve a 9 éves Daniel történetét ismerhetjük meg, akik egy természetfeletti erővel kapcsolatos baleset miatt hátrahagyták otthonukat Seattle-ben, és megpróbálnak elmenekülni Mexikóba.

A fejlesztők blogbejegyzése szerint „ahogy a széria korábbi játékaiban, a Life is Strange 2-ben is olyan problémákkal találkozhatunk, melyek már ismerősek lehetnek saját életünkből, ugyanakkor mégis képesek morális dilemmát okozni, megoldásukra saját magunkban kell rátalálnunk. Ezek a témák leginkább Daniellel kapcsolatban jönnek majd elő, akinek fejlődése kizárólag attól függ, hogy mit tanítunk neki, illetve mennyire mutatunk példát számára.”

A Life is Strange 2 első epizódja szeptember 27-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. A fennmaradó bő egy hónap pedig tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy minden érdeklődő végigjátssza az előzményként funkcionáló és teljesen ingyenesen elérhető The Awesome Adventures of Captain Spiritet, melyről az általunk készített tesztet az alábbi oldalon találhatjátok.

1.
1.
RangerFox
A gameplaybe direkt nem nézek bele, hülyeség szerintem egy 2,5 órás epizódból megnézni 20 percet. Bírnám, ha a srácnak lenne valami szuperereje, amit nem tud kontrollálni, ás az ő kalandjait figyelhetjük végig. Aztán a LiS 3-ban meg találkoznak Max-szel és megalapítják az új xmen csapatot xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...