GC 2018: 16 percnyi A Plague Tale: Innocence

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Az A Plague Tale: Innocence már korábban leleplezett előzetesét mostantól 16 percen keresztül, vágatlanul is megtekinthetjük. A középkor borzalmait rendkívül hatásos formában mutatja be a Focus Home Interactive új alkotása.

Az Anglia és Franciaország közt dúló százéves háború a katonák mellett a lakosság számára is pokoli megpróbáltatásokat hozott; a harcok és járványok közepette a túlélés maga volt a csoda, az élelem és a menedék pedig már olyan luxusnak számított, ami szinte elérhetetlen volt.

A Plague Tale: Innocence 1349-ben veszi fel a fonalat, amikor a harcok már javában dúltak, és a fosztogató katonáknál egy még veszélyesebb ellenség ütötte fel a fejét: a pestis. A teljes egészében bemutatott játékmeneti videó során a két testvér, Hugo és Amicia egy halottakkal és patkányokkal teli csatamezőn vág át, tűzzel védekezve a betegséget terjesztő rágcsálókkal szemben.

Az A Plague Tale: Innocence a jelenlegi tervek szerint 2019-ben rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

4.
4.
hedzsooo
#2: Gondolom a sztori, + helyszineket, stb. korai lenne meg leloni de idovel azert ujabb dolgokat is biztosan fognak majd a meg a megjelenese elott mutatni
3.
3.
crytek
#2: Nem tudnak mást kb az egész 6-8-10 vagy bármennyi lesz óra erről fog szólni
2.
2.
kastorhun
Még mindig tetszik, bár az azért zavaró hogy múltkor is ugyan ezt a gameplay videót mutatták meg nekünk.
1.
1.
crytek
Jóféle walking sim amibe néha kell valamit interakciózni. Várjuk szeretettel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...