For Honor - ingyenesen vihető a steames változat

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 23.
  • Akció
Link másolása
A Ubisoft nagyon szeretné, ha végre mindenki hozzájutna a For Honorhoz. Augusztus 27-ig bárki szabadon letöltheti Steamről a játék Starter Editionjét, ami aztán örökké a miénk is marad.

Hatalmas játékostábor-toborzásba kezdett a For Honor fejlesztője, hiszen lassan nyakunkon a Marching Fire kiegészítő, amely egy vadiúj játékmóddal és egy negyedik frakcióval önt majd friss vért a Ubisoft kardozós játékába. És hogyan ösztönözhetnék jobban a játékosokat, minthogy ingyen a kezükbe nyomják az alapjátékot?

Bizony, nem csak az e havi Games with Gold kínálatában szerepel a For Honor, augusztus 27-ig ugyanis a PC-s játékosok is hozzáférhetnek a Starter-kiadáshoz. Korábban már hasonló kezdeményezéssel hozzájuthattunk a címhez a UPlayen keresztül, ezúttal azonban a steames könyvtárunkat ékesítheti a középkori akciójáték.

De mit is tartalmaz az így megszerezhető Starter Edition? Lényegében mindent, amit a játék sztenderd kiadása is, így játszhatunk majd az összes karakterrel, játékmóddal és bármely pályán. Kezdetben azonban csupán három hőst kapunk majd, a többit pedig a játékban szerzett valutával oldhatjuk fel. Ez karakterenként nagyjából 8-15 óra játékidőt vesz igénybe, attól függően, hogy milyen ügyes az ember.

4.
4.
Blazkowicz
Még az utolsó utáni bőrt is le akarják húzni róla, mázli, hogy ez nem lett olyan sikeres mint az r6, máskülönben aranyárban mérnék még mindig, mint annak a másik hulladéknak a nemműködő dlcit... Szóval részben marketing, részben meg az orbitális bukást igazolja ez a húzás.
3.
3.
Dízel
Annyira érdektelenségbe fulladt a játék hogy már ingyen se kéne, pedig milyen jó reményekkel indult.
2.
2.
crytek
#1: Ubi minden évben ad valamit ingyen szóval nem sok köze van, hogy jó e vag sem. Marketing..ez ingyen van azt ha tetszik vedd hozzá a dlcket..
1.
1.
Ooorky
Amilyen szinten elubisoft-ozták a játékot nem csodálom, hogy ingyen dobálják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...