GC 2018: Devil’s Hunt - a bennünk élő démon

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
A Layopi Games készít játékadaptációt az egyik híres lengyel fantasy regényből, az Equilibriumból. Igaz, műfaj tekintetében a horror sokkal közelebb áll hozzá: hősünk, Desmond démoni képességekkel bír, amiket a harcok során kamatoztathat.

A Devil's Hunt nem árul zsákbamacskát: egy kőkemény külső nézetes akciójátékról van szó, amelyben brutális harcok várnak ránk az angyalok és a démonok közti háborúban. Igazi régivonalas anyag, amit bármikor szívesen látunk.

Hősünket, az ultralaza Desmondot egy démon szállta meg, emiatt különleges képességei lettek. Bármelyik oldal mellett letehetjük a voksunkat, csak rajtunk múlik, hogy a halandók világa melyik félhez kerül.

A megjelenés jövőre várható PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A legutóbbi előzetesért kattints ide, most pedig 12 percig mozog a Gamescomon kiállított demó.

4.
4.
KRAT0S
A stílus tetszik de még nagyon-nagyon gagyi! Még az a testtartás... :D
3.
3.
kexiaxel
Az még kezdetleges verziónak néz ki meg szoros effect szegény pálya. Alacson kölcslgvetésű, hogy várós legyen! Remélem csinálnak valamit mert ez egy nagy semmi! Rezzenéstelen 0 arckifejezés a "hősnek" még kivégzés jeleneteknél is. Jó gondoltam a játék nem hozza le majd a csillagokat az égről nem lesz egy gow stb. Sokkal többet vártam.
Tetszik a koncepció a stílus kíváncsian várom mi lesz belőle. :)
2.
2.
ZephyrDavid
Remélhetőleg még finomítanak rajta. Elég fura a mozgása a karakternek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...